Follow on Bloglovin

Facebook kan mycket väl vara djävulens påhitt.

2009-12-21 17:10:27


Hur mycket jag än älskar Fejsboken, så har jag mina aningar om att djävulen ligger bakom det. Isåfall har han lyckats ganska bra, stor del av jordens befolkning har anslutit sig till hans skara, även jag. Speciellt nöjd tror jag han är över alla grupper som folk skapar på Facebook. Visst, det finns ju grupper för kändisar och liknande, helt okej. Men grupper som "Jag vänder över kudden för att få den kalla sidan", "Jag somnar om fastän jag ska stiga upp om 10 minuter" och "Jag gillar smileys i SMS." Ursäkta mig, men wtf?! Inget illa menat mot de som är med i dessa, men jag fattar inte riktigt grejen. Är det för att kunna snacka med likasinnade? "Ja, hur många gånger vänder ni kudden per natt?" Jag skulle kunna vara med i många av dessa grupper, för jag brukar vända på kudden och somna om och jag gillar smileysar, men jag finner inte riktigt något mening i dem. Är det för att folk ska veta att ni somnar om fastän ni ska masa röven ur sängen om 10 minuter? Jag vet inte.
Kanske djävulen börjar tappa sitt tag om mig. Jag har faktiskt blivit avsevärt mindre aktiv på Facebook på senaste tiden. I am no longer a slave of tha fejsbook.

Kommentarer
Postat av: Saint Jimmy

Facebookgrupper is the shit! Den bästa är ju den som heter typ "I see a group, I laugh, I join, I never look at it again" Eller nåt sånt. Så klockren^^,sv. Jag instämmer till fullo, de är puckon. Och tror de verkligen att ngn vill gå in på deras blogg om de inte ens orrkar läsa inlägget de kommenterar?Btw, har du lagt till bilderna i din header nyligen? Den var finare utan, om man nu får säga så...(a)

2009-12-21 - 17:42:37
URL: http://saintxjimmy.blogg.se/
Postat av: pelle

Jag håller med! Varför envisas folk med dessa grupper? Jag fattar inte.

2009-12-22 - 17:38:40
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Sandra

Skrattar ihjäl mig! :D men jag brukar bara gå med i sånadär grupper helt på skojj om nån bjuder in mej, int gör jag nånting med dom ;) GOD JUL PÅ DEJ!

2009-12-23 - 23:41:06
URL: http://sandua.blogg.se/
Postat av: Sandra

Haha, skrattar ihjäl mig! :D men jag e nog med i sånadär grupper, men jag gör INGENTING med dom, bara helt på skojj ;) GOD JUL PÅ DEJ! :)

2009-12-23 - 23:43:50
URL: http://sandua.blogg.se/
Postat av: Sandra

Nu kom dt två -.-

2009-12-23 - 23:44:22
URL: http://sandua.blogg.se/
Postat av: Jeanette Lindvall - FOTOBLOGGEN

eller hur finns galet många onödiga grupper.. men bara att ignoreraHa det fint

kram

2010-01-09 - 21:33:49
URL: http://www.sunstreet21.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0