Follow on Bloglovin

Long time no see.

2009-12-15 12:00:44Ett tag sen jag skrev blogg, men whatevaaaa. You know you love me <3<333323<3<33<3!

Okej, vi börjar på nytt!

Jag har inte skrivit blogg för att... jag inte har orkat helt enkelt. Ingen inspis alls. Jag vet inte precis om jag har det nu heller, men nåt ska jag väl kunna klämma fram.
Just det, jag känner mig riktigt stolt. Jag har lyckats övertyga hela min familj att komma med på Green Day-konsert ifall de bestämmer sig för att spela i Finland. Först sade pappa att han gärna kommer med om de söker sig till Åbo innan han är sextio, men bestämde sig sedan för att han visst nog kan komma med till Helsingfors också. Vilket mamma också kunde, tydligen. "Så bra är dom nog att jag kommer nog gärna med jag också!" Senare på kvällen visar det sig att både minisyster och megasyster också gärna kommer med. Hela familjen alltså! Ett krav som jag dock hade var att vi skulle starta tidigt på morgonen, och då menar jag tidigt. Senast fem på morgonen så jag får börja köa runt klockan sju. Sen om de andra vill vara med eller inte bryr jag mig inte om, men jag ska fan vara i tid. Det gick de med på. Så om jag Green Day någonsin bestämmer sig för att spela här, så har jag i alla fall skjuts. Tjosan hejsan! Ett rykte går också om att de faktiskt ska spela här i 2010. Ett rykte med ett stort fett frågetecken efter men ändå.

Okay, nördy time over.
Men måste bara säga att jag älskar bilden ovan.
Okej.
NU är nördy time really over and out.

Kommentarer
Postat av: pelle

Känner igen det där med inspirationen, svårt att klämma fram något, när man inte vet vad man ska säga. Men hey, smellcome back efter den lilla pausen. Eller vad man säger ;)

2009-12-15 - 13:51:22
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Josefin

Jag brukar aldrig sitta och göra reklam för något, men nu är jag med i en tävling som går ut på att göra reklam för sin bild. Skulle vara underbart att vinna så om du tycker om min bild kan du väl boosta den (ett klick under bilden) och hjälpa mig få en chans att min bild blir sedd av en jury? :) Förlåt för reklamen. Om du besväras av den så radera bara kommentaren.viralboost_10001#/start/linear/3450" rel="nofollow">http://www.samsung.com/se/current/campaign/boost/site/index.html?cid=seviralboost_10001#/start/linear/3450

2009-12-16 - 08:48:57
Postat av: Daniel

Härligt!Å välkommen hit till åbo ja helsinki!

2009-12-16 - 10:35:29
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: sarah fd scyth.blogg.se

Ska dom till Finland!? :D

2009-12-17 - 21:37:12
URL: http://thiindra.blogg.se/
Postat av: sarah

OK! Får hålla ögonen ÖPPNA as hell! ;) eller nåt.. så kan man inte säga? Haha. Ja, In Flames var ju också på Rusirock. Harm att man inga va dit. Nu e de ju Sonisphere (stavning? HAHA) i Pori... Men säkert inga biljetter kvar.. Fittit bra bändin dit :).

2009-12-18 - 15:38:57
URL: http://thiindra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0