Follow on Bloglovin

This fuckin' SUCKS!

2009-12-29 01:05:00


Okej, jag är trött och flummig, men tänker skriva ett blogginlägg ändå fast jag i detta tillstånd borde hålla mig flera mil borta från bloggen.
Okej, så... jag surfar runt på det svenska Green Day-forumet, och överallt ser jag människor som ska iväg och se bandet (vilket band?! GREEN DAY, dah!) i England i sommar. Och jag blir så avundsjuk att det nästan tar ont. Jag är såklart jättesuperduperglad för dem som ska dit och allt det där, men jag vill ju också för fans helvetes jäkla skit! Det ska ju förfan vara deras största spelning hittills, större än en av dagarna på Milton Keynes. Det är ju legendariskt. Jävla pengar som jag inte har. Jag vill för mycket helt enkelt. Jag vill se Green Day i England, jag vill se dem i Finland, jag vill på Ruisrock, jag vill på bio, jag vill shoppa... okej, så Green Day är kanske en lite högre prioritering än bio och shopping, men Ruisrock är en helt annan sak. Jag vet inte vad för band som ska spela där, men de måste ju skaffa några bra band dit eftersom det är 40-årsjubileum i nästa år. I'm thinking The Rasmus, HIM... Om jag vill slippa dit får jag nog bara vara generös i mitt räknande och räkna med några hundralappar (euro that is). Green Day i England blir minst fem hundralappar med boende och flyg. Nej, jag är för fattig helt enkelt. Men det suger! GROVT! Jag vill vara Kenza för fan.

Och ja, jag är fullt medveten om att jag inte borde gnälla, jag har det bra, många har det mycket värre och jag är en bortskämd skitunge som klagar på att jag inte får gå på konsert, yadayadayada... Men visst måste man fan få gnälla om sådana här saker också!? Jag gör det i alla fall med rätta tycker jag. Eller så är jag bara överhormonell.

Kommentarer
Postat av: Daniel

I sommar ska du komma hit till åbo å supa vetja!Ruisrock rulez!

2009-12-29 - 14:42:07
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: pelle

om jag köper dig en biljett, åker du då?

2009-12-30 - 20:03:50
URL: http://pellespersonliga.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0