Follow on Bloglovin

With money to burn on a minimum wage, well I don't give a shit about the modern age.

2009-12-27 16:59:45


Jag har precis suttit och grejat på mitt Green Day-arbete. Är jag mycket nördig om jag nästan gillade att göra det? Jag gillar att göra presentationer på Powerpoint om det är om nåt jag gillar. Dessutom tycker jag det är skitkul att sitta och göra layout så att det ser snyggt ut. Om jag sen egentligen är bra på det är en annan sak, höhö. Hursomhelst fick jag ihop fyra (4!) hela sidor om hur de började ända fram tills vad de är idag. Fan vad folk kommer bli trötta på mitt rabblande när jag är på typ tredje sidan när jag presenterar det. Och sen kommer det ju komma massor till. Alla kan väl inte förstå det magnifika med detta band. Stackars människor.
Måste snart ta tag i psykologiarbetet också, ska inte vara klart förrän om ungefär två veckor, men vill inte vara ute i sista sekunden. Blir så stressigt att jag får magsår bara av att tänka på det. Om jag orkar idag längre vet jag inte. Nej, klockan är ju redan sex, det är ju snart sovdags. Säger hon som satt upp till klockan fyra inatt för att knarka Green Day-klipp på tha Utube och sedan steg upp klockan tolv idag. Hrm hrm.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Aa har aldrig hört om den, men dt låter ju najs dt där :D

2009-12-27 - 18:25:20
URL: http://sandua.blogg.se/
Postat av: Saint fuckin' Jimmy herself

Åh, det är så sjukt kul med att jobba med grafisk kommunikation!

Men hey, ett tips. Håll dig hyffsat kort. Annars somnar folk och får inte ut något av det..sv. Ny header is the shit! Håller på med en ny jag också.. men det är sjukt konstigt.. även om jag tar samma bild som jag hade på den förra och bara ändrar i den, så blir den pyttig! Why?Och jag menade inte att jag inte gillar din header, den är fin=D Det är bara det att första gången jag såg den var på skolans dator (och den typ fuckar up headers)så man såg bara texten.. och min tanke var "Fuckin' genialt! Så enkelt och så kraftfullt."2009-12-27 - 23:42:40
URL: http://saintxjimmy.blogg.se/
Postat av: pelle

kul ämna du valde ändå! gick det fint? :D

2009-12-30 - 20:04:53
URL: http://pellespersonliga.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0