Follow on Bloglovin

Historia är till för att studeras...

2010-04-29 14:08:51
...men jag vill inte. Med andra ord sitter jag på historielektion och ska egentligen svara på frågor om förryskningen i Finland, men... njäääe. Så jag bloggar istället. Mycket produktivt, ja.

Egentligen har jag ju ingenting att säga, så jag vet inte varför jag egentligen bloggar. Borde verkligen börja på de där frågorna nu...

MEN, innan jag gör det lämnar jag denna video till er att se på. Foxboro Hot Tubs hade två spelningar i New York i helgen, och det verkade ju vara helt sjukt awesome. Skulle kanske kunna offra ena Green Day-konserten till förmån för en Foxboro Hot Tubs. Antar förresten att de flesta inte vet vilka de är, så helt kort kan jag berätta att det är Green Days band på sidan om... ja, Green Day. Dom är hur bra som helst. Och Billie Joe är minst lika karismatisk på scen som Reverend Strychnine Twitch, som han kallar sig i FBHT, som han är som Billie Joe i Green Day.

Kolla in videon, ny sång som heter "It's Fuck Time" och som är hur kul som helst. Lyssna på texten, väldigt djup mening också. Verkligen. Deras scenframträdandet är ju om möjligt nästan ännu bättre än Green Days.

 


Jag är dum i huvudet.

2010-04-23 14:38:32
Jag är så dum i huvudet att jag inte uppdaterar min blogg. (Sagt om mig av random person i skolan)

I can't explain it 'cause I think you suck.

2010-04-19 21:35:42

Första dagen i skolan efter intensivstudierna. Smakade spyor att dra sig till skolan. Men that's life... och sen dör man. Känns trevligt.

Idag scorade jag två gratis biobiljetter. Jag var nämligen till banken för att diskutera litet nu när jag har blivit 18, men vi diskuterade egentligen inte så mycket. Hon frågade om jag undrade över nåt speciellt, jag bara frågade en sak om lite pengar som jag inte visste var som fanns, och tjoff så var det tack och adjö och plötsligt hade jag biobiljetterna i handen och var på väg ut genom dörren. Jag borde fylla 18 litet oftare.

Hade egentligen inget vettigt att dela med mig av idag. Inte så stor skillnad från andra dagar då alltså.

Just det! Hanna, lyssna för fan på detta! Lär dig älska det, och njut för fasingen! Annars slår jag dig!

Att vakna klockan ett...

2010-04-18 12:42:49


...är inget jag kan rekommendera. Jag kommer inte ha någon dag alls att tala om. Kommer vara kväll bara poff, men en fingerknäppning.

Nåja, inte gråta över spilld mjölk... eller nåt.

Anledningen till att jag vaknar så sent är för att jag satt uppe ända tills klockan fem imorse. Orsaken till det? Min lillasysters bloggdesign. (Kom igen, klicka. I dare you!) Men resultatet blev jag väldigt nöjd med, så att sitta uppe var värt det.
Och i sanningens namn så blev jag faktiskt klar med bloggdesignen runt klockan två eller tre, men jag ville inte sova, så därför satt jag uppe tills klockan fem. Logiskt? Oh ja.

Flumminlägg det här märker jag nu.

Men ni kan ju läsa det ändå, annars blir jag ledsen och börjar gråta så mycket att vulkanen på Island inte längre är nåt problem, utan sen är det översvämning alla kommer tala om.

Ja. Så läs.

Två månader.

2010-04-16 23:30:27


Nej, rubriken syftar inte på att jag och min icke-existerande pojkvän har varit ihop i två månader, och inte är det heller två månader sen vi gjorde slut. Eller nåt.

Nej, detta är SÅ (jag sträcker ut armarna så långt jag kan åt båda hållen just nu) mycket viktigare. Idag är det två månader tills Green Day spelar i Manchester, där jag, plus flera tusen andra fans, ska vara. Fyfan hur bra. Fast jävligt skrämmande på samma gång. Inte Green Day-konserten i sig, utan allt annat. Flygresan, hotellet, vistelsen i England... Men men, om jag alls vill komma igång med mitt resande ska jag väl börja någonstans.

En sak jag litet skäms för att medge är att jag är aningen besviken att jag missar Erik Grönwall i Ekenäs den nittonde juni, eftersom det är datumet vi kommer hem från England. Kanske Green Days två konserter räcker för mig ändå.

Nej nu människor och vad fan för andra varelser som läser min blogg, nu ska jag avrunda detta blogginlägg och kanske snart börja tänka på att sova. Om jag orkar.

Jag joinade t.o.m. en Facebook-grupp. I'm serious!

2010-04-13 18:18:51


Jävla Twilightare som ska smyga sig in precis överallt. Nu är tydligen Robert "Edward Cullen" Pattinson förstahandsval till att spela rollen som den avlidne legenden Kurt Cobain, sångaren i Nirvana. Fy fan säger jag bara. Förtjänar inte Cobain att bli porträtterad av en värdig skådespelare, och inte av någon halvdan ursäkt till skådis? Jag har ju inte sett Pattinson i hans nya film, men vad jag har förstått så imponerar han inte sådär hemskt stort i den.
Det finns hundratals bättre skådespelare än R-Pattz, varför inte välja nån av dem? Nog för att Pattinson är på tapeten just nu, och kanske hans medverkan i filmen skulle dra in mer stålar, men måste allt handla om pengar!? Kurt Cobain är förfan en legend, ska han spelas av en mesig vampyr?
Detta är ett så allvarligt ämne för mig att jag till och med har joinat en Facebook-grupp som heter "WE DO NOT WANT KURT COBAIN PLAYED BY ROBERT PATTINSON". Jag går typ aldrig med i Facebook-grupper. ALDRIG.

Jag längtar.

2010-04-10 11:44:43


Grammatiknörd.

2010-04-08 21:40:19
Vet ni vad jag stör mig nåt otroligt på?
Människor som skriver eller säger att de spenderar tid, t.ex. "jag spenderade min dag med att..." Varje gång jag läser detta nånstans dör jag lite på insidan. Man spenderar pengar, man tillbringar tid. Inte så svårt. GAH!

Hello, superultramegagrammatiknörd.

Kanske psykologiboken har nåt svar.

2010-04-04 19:35:39
Jag har idag stundtals svävat som på små moln, för att sedan nästan sjunka in i depression för att jag börjar tänka så negativt.
Mitt huvud har emellanåt verkat vara fyllt med söta, rosa marshmallows, för att sedan bli täckt i svart olja som skymmer alla glada tankar.
Min mage har värkt av glädje, till att istället värka på grund av ångest.
Jag har varit uppe i skyarna, för att sedan alltför snabbt dras ned på jorden igen.

Nu ska jag sticka näsan ner i psykologiboken, kanske den har nåt svar på varför jag känner såhär.

Bakfylla sedan lördagen, någon?!

2010-04-02 11:21:17


Snart så är då påsken här med allt som hör den till: chokladägg äts som om det inte skulle finnas nån morgondag, kycklingarna piper frenetiskt och gult verkar vara Finlands nationalfärg. Och inte att förglömma, så är påsken memmans högtid. Mums. För svenskar ser det ut som koskit, och för att vara ärlig, likaså för finnar. But it's some good shit!

Jag har ingen riktig ursäkt för min frånvaro från bloggen. Om inte någon tror på att jag har haft bakfylla sedan lördagen? Nej?! Okej, ingen ursäkt it is.
Lördagen ja. Den var riktigt lyckad. Först gick vi vid kl. 10 till en klubb inne i staden där vi dansade. Har kommit över mitt värsta hat till det där evinnerliga dansandet, men jag kan inte hjälpa att jag känner att det är litet överskattat ändå.
När vi senare hittade en bar som spelade Green Days Basket Case ur sina högtalare så blev jag euforisk, men lyckan gick ganska snabbt över då vi inte slapp in eftersom vi tyvärr inte är 20 år. Vi gick istället vidare till en annan pub där vi träffade på bekanta till Heidi och Johanna, och sedan gick vi vidare till ytterligare en klubb, där vi tydligen skulle dansa ännu lite till. Det hela slutade dock med att jag stod och svängde ganska mjäkigt på dansgolvet innan jag gick till baren och beställde en "salmiakki". Sedan slutade kvällen med att vi väntade på en taxi en halvtimme i regnet innan vi kom till min systers lägenhet och sov ungefär fem timmar. Åkte hem gjorde vi litet över klockan tolv på dagen.
Det var min helg det. Märkte just att det blev en ganska lång överläggning som säkert ingen egentligen orkar läsa, men whatta fuck.
Nu ska vi snart på påskmiddag till farmor parmor, så ska väl byta om från mina mjukisbyxor till nåt litet mer lämpligt kanske.

Smell ya laters biatches.

RSS 2.0