Follow on Bloglovin

Blogghandikappad.

2010-08-13 14:12:56

Jag för fyra år sedan. Skratta inte. Eller okej. Skratta.


Jag har ju fan varit lika blogghandikappad som min syster. Nåt jag svor att jag aldrig skulle bli. I am disgusted with myself.

Men vad ska man skriva om när man sitter hemma, äter, sover, skiter, läser på the studentmotherfuckingskrivningarna och deppar sådär allmänt finländskt? Ja. Men jag ska försöka med nåt i alla fall.

Slutade alltså jobba förra veckan. Det måste vara en av de skönaste känslorna som finns, när man vet att nu blir det inget jobb på jävligt länge. Förutom när man äter godis. Inget kan jämföras med den känslan. Ni vet, de där första godisbitarna innan man äter för mycket och typ spyr och svär att man aldrig mer ska låta godis komma nära ens mun igen, för att fem minuter senare proppa ännu mer i sig. Den känslan.

Jag vill ha en webcam. Inte (enbart) för att tjäna pengar i chatrooms (sexy_girl33), utan för att kunna ta bilder utan att behöva plocka fram systemisen, ta bilden, plocka ut kortet ur kameran, gräva fram kortläsaren ur sina gömmor, sticka kortet i kortläsaren, stoppa in kortläsaren i datorn, hitta bilden, öppna bilden, förminska den för att sedan ladda upp den i bloggen. Jag blev utmattad bara att skriva det där.

På tal om absolut ingenting, så borde jag ordna en ny bloggdesign. Har haft denna sedan... ja, jävligt länge i alla fall.

Peace out bitches.


Take me back.

2010-08-08 22:02:01
Två månader sedan. Green Day på scenen. Då var jag lycklig. Jag vill tillbaks, bort från vardagens skit. Jag saknar dem.

You're a victim.

2010-08-06 21:54:32

Musik när den är som bäst. Riktigt på riktigt.

I need to find a place to hide.

2010-08-02 14:12:19
En teori: skulle inte livet vara avsevärt mycket lättare om alla människor skulle vara oförmögna att känna eller visa känslor? Kanske livet inte alltid skulle vara lika intressant, men möjligen en aning lättare. Så känns det i alla fall just nu. Fyfan för sånt här säger jag bara.

Nu ska jag sluta angsta mig här och sticka till affären, där jag tänker dränka mig i glass. Eller i alla fall äta en.

RSS 2.0