Follow on Bloglovin

Jag älskar er.

2010-06-20 00:20:00
Pipandet i öronen vill inte sluta och mina fötter värker men denna konsert var fan så in i helvetes helvete värt det.
Just nu känner jag bara lycka för min kärlek till detta otroliga band.

Jag var dyngsur konserten igenom. Men det bidrog till den där konsertkänslan som jag inte kan beskriva. Den där råa energin och musiken som pumpar... Ah, jag vet inte!

Eufori. Trötthet, men samtidigt tillräckligt med energi för att kunna genomgå ännu en konsert. Jag älskar er!

(några textrader skrivna av mig på hotellrummet efter Green Days konsert i Manchester 16.06.2010, när lyckan som jag kände då inte kunde krossas av nåt)

Manchester nu'rå...

2010-06-14 14:29:57


Nu ska jag snart sticka iväg till Manchester, England för att se världens bästa grabbar igen i onsdag. Jag hoppas jag överlever hela skiten.

Green Day @ Kyläsaari, Helsingfors 08.06.2010

2010-06-13 20:14:56

Okej, nu har jag ganska långt kommit över den emotionella chocken konserten på tisdag hade försatt mig i. Låt bilderna och dess bildtexter tala för sig själv.Köandet började ca klockan 11.30 på tisdagen. Det var kallt och det var rågchips, men vi uthärdade det... i någon timme...

...för att sedan bli insläppt till ett område närmare konsertområdet. Vi hade ganska rejält med människor bakom oss, med andra ord var vi ganska långt fram i kön.

När vi väl släpptes in klockan fyra, fick vi förjävla bra platser på högra sidan av catwalken.


The Hives var förband. Jävligt bra live! Jag rörde Howlin' Pelle, vilket ju är skitcoolt eftersom han är känd.


Joan Jett var skitcool.

Sedan var det dags för The Drunken Bunny. Aldrig har jag blivit lika glad för att se en rosa kanin komma utsnubblande på en scen som då.

När en viss Mr. Tré Cool kom utspringande på scenen förstod jag att det var på riktigt. Efter det blev det overkligt igen, och jag har ännu inte fattat att jag har sett dem.

Billie Joe lät en liten flicka, vars headphones han lånade, frälsa honom under East Jesus Nowhere. Sen sprang hon iväg och Billie Joe kallade henne honey. ♥

Mike var lika råsnygg som alltid.

Mer bilder kommer säkert senare, men just nu måste jag och duscha. Ska nämligen till fucking MANCHESTER imorgon, och känner att det skulle vara en bra idé att vara ren då.


So tell me when it's time to say I love you.

2010-06-10 22:19:05

Är inte riktigt ännu tillräckligt mentalt redo för att skriva nåt om konserten som inte involverar "<3" och "IIIIIIIIIIIIIIIIIIIH!!!". Återkommer.

GREEN DAY IN 3, 2, 1 DAYS!

2010-06-07 13:08:23
Mitt hjärta bultar som galet bara jag tänker på det. Imorgon ska jag se Green Day live. Helt galet. Tydligen så hade deras spelning på Ullevi varit helt superb, så man får hoppas på att spelningen i Helsingfors är lika bra, om inte bättre. Man tycker ju att de skulle ha ännu mer pepp att spela bra här eftersom de inte har besökt Finland på 15 år. Hursomhelst kommer det bli en oförglömlig dag.

Tre sånger som de förhoppningsvis kommer spela i Helsingfors i och med att de har spelat dem på de flesta konserter i Europa:
Nice Guys Finish Last (videon är episkt kul)


Minority (världsbäst sång)

Jesus of Suburbia (EPIC SONG, EPIC VIDEO)


Skulle kunna lägga upp hur många sånger som helst, men det ska jag inte. Inte just nu i alla fall.

Sommarlov biatch.

2010-06-06 19:32:06
Igår var det avslutning, och jag har fjärilar i magen. Saker gick bra igår, och det visade sig vara en av de roligaste festerna på länge. Men när vi på nån vänster lyckades komma till ett lägerområde fullt med överberusade nior bestämde vi oss för att söka oss hemåt. Eller nåja, hemåt och hemåt, det slutade med att vi hamnade hemma hos min kompis där vi övernattade. Riktigt lyckad avslutning med andra ord. Mycket onödiga pengar slösades bort dock på taxi och grillgrejs som aldrig grillades, men aaah. Avslutning händer bara en gång om året!
Tyvärr finns det inga bilder hos mig än, men det kommer. Be patient, my friends.

GREEN DAY IN 5... no, wait, 4 DAYS!

2010-06-04 09:07:48
Glömde i min sommarlovsyra igår att countdowna dagarna till Green Day. För ni bryr er säkert jättemycket, visst.

Men hursomhelst har jag nu chansen att lägga upp två sånger istället för en. Hur braaaah som heeelst juuuh!!!11!1

Första får bli Brain Stew, liveversion från Bullet in a Bible, som jag faktiskt tittar på nu.Andra får bli American Eulogy, från nyaste skivan. Hoppas innerligt på att de skulle spela den i tisdag. Liveversion här också.Märker att det har blivit bara och endast Green Day i bloggen de senaste dagarna. Klagar jag? Nej. Klagar ni? Gör det i kommentarsfältet nedan.

För övrigt så är jag ledig idag. Historieläraren gav två hemuppgifter åt oss, och likaså biologiläraren. Sommarlovet har i stort sett alltså redan börjat för mig. Känns underligt. Kommer inte heller att behöva jobba nåt alls innan Green Day-konserten. Känns gött, men däremot ska jag på jobb onsdagen, alltså dagen efter konserten. Vet inte hur gött det sen kommer kännas...

More countdowning: GREEN DAY IN 6 DAYS!

2010-06-02 23:02:28

Mindre än en vecka kvar nu, ojojojoj. Det gick precis upp för mig att jag faktiskt ska se detta band, på riktigt. Jag grät lite vid tanken. Jag skäms inte för att erkänna det. Eller visst, lite.

Dagens låt då? Eftersom jag är så himlans känslosam får det bli 21 Guns, vilket jag är dödssäker på att jag kommer börja böla till på konserten. Liveversionen här nedanför är helt och hållet undebar, kan aldrig få nog av den.


GREEN DAY IN 7 DAYS... sort of.

2010-06-02 06:33:22
Vi låtsas att det är tisdagen första juni, för jag är lite försenad med min nedräkning. Så idag säger vi att det endast är en vecka kvar tills Green Day!

Dagens låt får bli  Viva La Gloria, eftersom det är en vecka kvarish vill jag tro att det har nån magisk betydelse: om jag riktigt mycket önskar att de skulle spela den på konserten, kanske de gör det. Sjukt fin låt, skulle kunna dö för att höra den live. Eller inte riktigt. Men nästan.


RSS 2.0