Follow on Bloglovin

Glambert

2010-10-28 20:00:06
Jag har blivit helt och hållet såld på Adam Lambert. Ni vet, the gay från American Idol. Jag vet, otippat som fan. Jag överraskade till och med mig själv mer när jag kom ut ur garderoben om det. Jag kan inte exakt peka fingret på vad exakt det är som tilltalar mig med hans musik, allt jag vet är att jag gillar den skarpt. Jag brukar ju som bekant bara vilja slå den personen som spelar meningslös dansmusik, och hårt därtill. Men hans musik känns inte riktigt lika meningslös och yeah-lemme-shake-my-ass-and-get-down-and-look-like-a-biatch som de flesta andra låtar det är meningen man ska dansa till, utan man kan faktiskt höra orden i hans låtar, och till skillnad från ovan nämnda är det bra ord. Han är hästlängder framför nån jäkla Pitbullhund eller sångare som så vackert kallar kvinnor "sexy bitch". Det bästa är ju att långt ifrån alla av hans låtar är sådär svängiga och dansvänliga (som denna, denna och denna). Flera är otroligt vackra, lugna, långsamma sånger med ordval och melodier som allting passar makalöst bra ihop med hans röst (denna, denna och denna). Ja, hans röst förfan. En av de bästa jag har hört. Tonerna han kan ta är helt fantastiska. Plus att mannen ju är hetare än extra starka Mynthonpastiller. Jag diggar'n! Så pass mycket att jag övervägde att på något sätt ta mig till Helsingfors och till hans spelning nästa veckas lördag. Men min trytande ekonomi sade nej. Surt. Nästa gång istället, Adam.

Förresten, vad tycks om min nya header? En ganska hastigt gjord header i och för sig, men ändå lite omväxling. Som sagt, den andra var från i vintras. It had to go. Tycker den här nya blev lite småmysig, med Green Day som omringar mig kan det just inte bli bättre. Eller mysigare för den delen.

Nu blir det dusch, imorgon är jag ledig från skolan, så jag ska se till att få lite välbehövlig sömn. Har en vana att sova alldeles för litet under veckorna. Inte så bra i längden har jag märkt. Senare på kvällen blir det utgång för att se vad Ekenäs nattliv har att erbjuda. Hörs nångång sen.

Tidsinställt inlägg is the shit y'all.

2010-10-25 09:00:00
Om jag har förstått det här med tidsinställda inlägg rätt är det alltså så att jag kan liksom skriva någonting nu, men så kommer det upp på bloggen senare. Precis när jag vill. Det är fan det närmaste man kan komma till magi i bloggvärlden. Nu kommer alla modebloggare som är registerarde på blogg.se jubla och gråta av lycka, ungefär som i den där Libresse-reklamen, eftersom de kan vara lika coola som Kenza och tidsinställa sina dagens outfits.

Men skämt åsido, riktigt nice shit det här ju. Om det fungerar rätt nu då, så borde detta publiceras imorgon när jag sitter i skolan på matematiklektion. Sedan slutar jag redan klockan tio. Inte något jag direkt klagar på.

Bloggöken (inte göken, utan öken)

2010-10-15 19:18:07
Jag borde verkligen blogga en aning mer aktivt om jag vill bli nästa storbloggare innan jag fyller 20. Efter 20 är man gammal i bloggvärlden. Det är sant.

Men då man har absolut inget eller ingen som man känner är intressant nog att blogga om, är det inte alltid så enkelt. Kanske om jag skulle fixa en ny design på da blogg så kanske gnistan skulle tändas igen. Jag vet, jag har sagt så sen några månader tillbaka. Men för varje gång jag skriver det så pushar jag mig själv lite mer. Snart, mina vänner. Snart.

Jag kan ju klaga litet ändå när jag nu har besvärat mig med att skriva ett inlägg och allt. Imorgon är det lördag. Jag ska till skolan. Känns inte riktigt rätt alltså.

RSS 2.0