Follow on Bloglovin

It's comedy, and tragedy. It's St. Jimmy.

2010-09-30 16:11:02
Videon säger allt. Billie Joe spelar St. Jimmy i ungefär en veckas tid i Green Days kritikerrosade musikal "American Idiot" på fucking Broadway i New York. Vad problemet är? Jag är inte där. Jag är desperat, och riktigt på gränsen till att få nåt fel i "hövo", som vi så fint skulle säga här, på grund av detta. Det gör nästan ont i mig, eller, vänta, stryk nästan, det gör ont i mig när jag ser hur bra han är som St. Jimmy och jag aldrig kommer få se det med mina egna ögon. På samma gång är jag så otroligt stolt över honom, hur sjukt och stalkerish det än låter. Han har fått så mycket beröm för sin tolkning av St. Jimmy, och jag är så glad för honom. But still, jag vill ocksåååååååå!
Jag, besatt? Vad pratar ni om? Nejdå, inte alls, pöh!

Challenge accepted!

2010-09-12 21:09:43
Jag hatar dig Julia. Jag hatar sådana här utmaningar, de håller mig vaken om nätterna. Men en utmaning är en utmaning, so challenge accepted I guess.
Utmaningen, ja. Berätta om tre höjdpunkter i ditt liv. Uppmana sedan tre nya människor att göra samma sak.

Höjdpunkt numéro un: Resan till England för att se Green Day i Manchester juni 2010. Jag såg Green Day i Helsingfors veckan före, och det var också nåt alldeles, alldeles speciellt eftersom det var första gången jag såg dem, och i mitt hemland dessutom. Men att se mah boys i England var nånting helt annat. Bara känslan att stå där, nästan längst fram med 36 000 människor bakom sig, och veta att man har rest ända till England, bara för att se dem. Att kärleken till ett band kan vara så starkt är helt sjukt. Och att det var en helt kickass konsert är ju bara tårtan på grädden. Eller hur man nu säger. Förresten fick jag ju också åka till England på köpet, nåt jag har velat göra sen jag var, vadå, åtta typ. Inte illa alls.

Höjdpunkt numéro deux: The Rasmus i oktober 2008. Fastän jag inte lyssnar på dem lika ivrigt längre, älskar jag dem ändå och deras konsert var den första riktiga konserten jag var på, och den var otroligt bra. Att det var min första konsert med ett band som jag riktigt mycket tyckte om gör det ju praktiskt taget till en självklar höjdpunkt på min lista.

Höjdpunkt numéro trois: Resan till Paris april 2009. Första långa resan utomlands jag gjorde, och den som väckte mitt intresse för att börja resa och se världen.

Finns såklart hur många andra höjdpunkter som jag också skulle vilja lägga till, men tre stycken är tre stycken. Så jag får helt enkelt ha ångest över alla de jag var tvungna att utelämna nu bara.

Hmm, vem ska jag utmana? Jag känner inte personligen sådär jättemånga som aktivt bloggar. Men jag utmanar i alla fall Sandra. Och så vill jag utmana Pelle, bara för att. Till sist utmanar jag Hanna, fastän hon inte har bloggat på flera månader. Men om man måste ha tre så måste man.

Förresten så har jag engelska hörförståelse imorgon också. Jeeeeee. OCH en ännu viktigare sak: sista avsnittet av True Blood i säsong 3. Sedan blir det lika lång väntan som förra året, ända tills sommaren 2011. Då borde jag, om allt går som jag vill, vara student. Hujedamig, så tiden går.

Yes, I am blogging.

2010-09-08 19:12:11
Idag är det tre månader sen jag såg Green Day i Helsingfors. Snyft, snyft, harkel, harkel.

Man ser ännu min Green Day countdown här på framsidan av bloggen. Det är väl ett ganska klart bevis för hur lite jag har bloggat denna sommar. Det är jävligt svagt, jag vet. Och jag kan inte ens lova om bättring, eftersom jag har så fullspäckat schema i skolan att det nästan skulle kännas avslappnande med en heldag på jobb istället. Nästan. Redan nästa vecka drar studentskrivningarna igång med engelska hörförståelse på måndag och finska hörf.* på tisdagen. Veckan efter det fortsätter det med ännu tyngre saker.

Så jag antar att det är helt förståeligt att jag inte riktigt bloggar sådär jätteaktivt på ett tag nu. Jag gör faktiskt läxor just nu... eller, ja, om med "läxor" menas att söka efter flyg till USA som inte kostar (Chanel)skjortan. Så ja, då gör jag läxor.


*hörförståelse

RSS 2.0