Follow on Bloglovin

Like it's your birthday.

2011-01-29 17:29:40
För att jag vill, och kan, och för att det är min blogg, måste jag slänga upp ett inlägg tillägnat Adam Lambert, bara för att det är hans födelsedag idag. Det är denna mans musik som på något sätt har letat sig in i den delen av min hjärna där ny musik registreras och bestäms om det är värt att lyssnas på eller om det ska förkastas direkt, och som sedan faktiskt blev ett regelbundet inslag i mina hörlurar. Verkligen, det är egentligen så långt ifrån min "normala" musiksmak som det bara kan bli. Men han är väl undantaget som bekräftar regeln antar jag. Grattis till honom i alla fall, nu när han har blivit 29 år och allt!

Kvällsunderhållning.

2011-01-27 22:24:56
Förlåt, men HAHAHAHAHA. I give you, crazy Twilight fan girl. Enjoy! Och med detta inlägg sparkar jag hårt igång en ny kategori som kommer få er att skratta ihjäl er.Spoilers från avslutande boken i Twilight-serien i sista videon, bara en liten varning just in case.

Bara för att dom är finast.

2011-01-23 20:31:19

Sing for the laughter, sing for the tears.

2011-01-15 22:24:45


En bild på Ville Valo för att... öhm, han har mycket tatueringar? Eller ja, han är ju så het att det väl egentligen inte behövs någon ursäkt för att publicera en bild på honom.

Jag har länge funderat över många olika tatueringar jag skulle kunna tänka mig att göra, flera som jag faktiskt kanske planerar att i någon form eller annan göra en vacker dag också. Men ikväll fick jag en ny idé till en tatuering. Den slog mig som blixten från klar himmel, (Varför är uttrycket så egentligen? Om det kommer en blixt är det väl helt klart ingen klar himmel man har att göra med, utan en himmel fylld med dundrande åskmoln. Jaja) och genom att jag hittade en bild på internätet som inspirerade mig till att komma på idéen. Vet inte om den är fullt genomförbar eller om den verkligen skulle se bra ut på mig, men någonting i magen pirrar till varje gång jag tänker på det och den verkar sådär litet bättre, litet finare och kanske även litet mer originell (eller vad vet jag, kanske det finns hur många andra som helst som har en liknande) än de andra tatueringarna jag har tänkt på, så ja, kanske det här är en tatuering värd att verkligen börja fundera på. Maybe it's the tattoo. Planerar dock inte att inom en snar framtid få den fixad; kanske om några år, kanske om ännu fler år, kanske jag hinner skaffa andra tatueringar innan denna idé faktiskt blir fullbordad... Men den har åtminstone slagit rot i huvudet nu.

Awesome. As. Fuck.

2011-01-13 14:44:27


Green Day ska alltså ge ut en ny live-DVD komplett med en skiva i mars. DVD:n kommer visa material från två konserter i Japan, medan skivan kommer vara en massa olika godbitar från hela 21st Century Breakdown-turnéen, bl.a. låten Know Your Enemy från konserten i Manchester som jag var på i somras. Safe to say it's going to be pretty fucking awesome!

Vad jag har förstått kommer skivan ut den 22 mars. Tidig födelsedagspresent åt mig själv, eller tvinga någon annan att köpa den åt mig till nittonårsdagen? Återstår att se.


Januari 2010.

2011-01-10 17:40:06
Så nu har skolan börjat igen. Tillbaks till vardagen. Enda som håller mig i livet just nu är vetskapen om att det endast är 21 resterande skoldagar kvar tills jag aldrig behöver gå i gymnasiet mer.

Men ja, nu något alla har väntat ivrigt på (yeah, right). Början på "Mitt 2010". Januari är first up (obvious much?), och vi tar det i kronologisk ordning.


I början av januari miste jag min 3D-oskuld med mysiga filmen A Christmas Carol. Jim Carrey är lika rolig i animerad form som han är som människa. Okej, inte riktigt ändå. Men bra film i alla fall.


Jag fick reda på att underbara HIM inte skulle spela på någon annan sommarfestival i Finland än Sonisphere som jag inte skulle slippa till. Så där fick jag säga adjö till chansen att äntligen, kanske få se dem under 2010.


Upptäckte att svenska idolen Erik Grönwall har en fantastisk sångröst, och skrev om det i bloggen. Han är ännu en sådan där smygis som dyker upp i mina hörlurar emellanåt, dock spelas endast hans första skiva som praktiskt taget bara är covers på andras låtar. Hans skiva med "egna" låtar har jag inte mycket över för. Väntar på att hans karriär i rockbandet H.E.A.T. ska dra igång på riktigt så får man se vad han går för när han ska dela scenen med fem andra killar.


I senare delen av januari beställde jag äntligen, efter att ha gått omkring med magont av oro över att det skulle vara slutsålt, biljetten som försäkrade om att jag skulle få se finaste Green Day i Manchester i juni, och detta är också det som jag alltid kommer minnas från 2010:s första månad. Jag och mina vänner som jag drog med till England beställde hotell och flygbiljett kort efter att jag klickat hem konsertbiljetten, och så fanns det ingen återvändo. Väldigt skrämmande, men en otroligt härlig, och på samma gång overklig, känsla att veta vad som väntade på mig under årets första sommarmånad. En Green Day-konsert och en resa till England som jag har drömt om sedan typ tio år tillbaka under en och samma vecka. Jag tillbringade resten av januari med att obsessa över detta faktum. Och ända fram tills juni för den delen.


Hann också med att se filmen Walk the Line med talangfulla Joaquin Phoenix samt söta Reese Witherspoon när den kom på TV och förälskade mig i både den och soundtracket. Har dock för någon anledning inte sett den igen. Shame on me!

Det var mitt januari 2010. Inte mycket, men mäh. Februari 2010 coming up next! Nästa månad that is.
Första i första tvåtusenelva.

2011-01-01 22:26:10
Och så var det 2011. Var det inte just som det var 2010 känns det som? Helt stört ju.

Nyårsnatten blev riktigt trevlig med fint sällskap. Ganska tidig hemkomst blev det dock, men lika bra var det, annars sätter jag mitt ena öra på att det säkert skulle ha gått från att ha blivit roligt till dödstråkigt. Sedan gick jag från kompisens lya hem till oss, en promenad på ungefär två, tre kilometer mitt i nattens snöyra. Klagar inte, det var eget val eftersom jag inte var det minsta trött och kände för att gå lite. Rensa tankarna såhär passligt till det nya året.

Ska väl ta och göra en "Januari 2010" snart också. Ska också visa vad jag köpte i måndags. Nu blir det gröt. Tummen upp för intressant information.

RSS 2.0