Follow on Bloglovin

Thank God for CDON!

2011-06-27 15:34:00

Jag beställde precis hem en hel hög med grejer från CDON, man får bara tacka och bocka för alla de reor och kampanjer de lyckas klämma in under sommarmånaderna. Säsong ett av How I Met Your Mother, halva The Sims 3 Generations (jag och syster, som är en fellow Simsnörd, delar kostnaden) samt fyra filmer blev beställda av mig, och pengarna som går åt är mindre än femtiolappen. Jag är nöjd!

Dessutom så kickade fjärde säsongen av True Blood igång idag! Jag älskar att ha nya avsnitt av sådana där serier man verkligen älskar väntandes på en varje vecka.

Black and blonde.

2011-06-19 21:56:57


Syster med sitt fina, multifärgade hår. Hade en creative burst idag och tänkte låta kameran komma till använding, dock hann vi bara ta ett fåtal bilder innan regnet började falla. Funderar på att köpa det där objektivet jag har suktat efter i ett års tid redan.

I suck!

2011-06-17 16:07:52

Jag verkligen suger med att blogga under sommaren. Det är bara att klicka in sig på förra året, det gapar lika tomt under sommarmånaderna där. Men när man kommer hem efter en arbetsdag på nio timmar i en livsmedelsbutik så känner man sig inte precis sådär jättemycket upbeat.

Men ja, kort sagt: jag har blivit student, jag har jobbat, jag har shoppat ett par assnygga skor som jag funderar på att returnera, jag har köpt säsong ett av Glee och jag har investerat i ny plattång. Bland annat. Intresseklubben, anteckna! Och igår var det exakt ett år sedan jag befann mig i England på min andra Green Day-konsert, endast lite över en vecka efter min första. Saknaden är enorm!

Je ne veux pas mourrir toute seule.

2011-06-12 23:00:17


Så jag laddade ner Lady Gagas senaste album idag (jag vet, fy skäms på mig!) för att jag ville ha nåt nytt att lyssna på medan jag låg ute och samlade bränna. Har lyssnat igenom albumet en eller två gånger förut på Spotify och Youtube, och kan ju säga såhär: förväntningarna som byggdes upp för albumet verkade ju helt omöjliga att uppfylla, och det var de också. Men riktigt ganska jäkla bra är det ändå. Speciellt låten Bloody Mary som jag helt har fastnat för. Och igen blir imponerad över hur många gånger hon kan få in ordet "Gaga" i enskilda låtar utan att det verkar pressat.

Just det ja, jag tog även studenten förra lördagen! Kommer väl bilder så småningom, men jag brukar ha svårt för att få upp bilder här på bloggen, hur mycket jag än lovar. Vi får se.

Sjung om studentens lyckliga dag. Eller nåt åt det hållet.

2011-06-03 20:02:42

 

 

Imorgon får jag min vita mössa och blir student. Skönt att veta att tre års intensivt (typ) studerande nu är över... och troligtvis följs av många fler. Efter dimissionen blir det studentfest med "nära och kära", sedan bär det av för att fira på riktigt, dvs. med alkohol i mängder.

RSS 2.0