Follow on Bloglovin

Whiskey shots and cheap cigarettes.

2011-10-30 23:08:58


Hjärtat värker som jag saknar Green Day just nu.

Mr. Nobody.

2011-10-21 22:24:06
Ikväll så hyrde vi film, och efter mycket argumenterande (läs: bråkande) med syskonen kom vi alla fram till att filmen Mr. Nobody var en film vi ville se. Största orsaken var heta Jared Leto. Vi visste att filmen skulle vara konstig, för, hallå, Jared Leto? Underligheten personifierad. Men att den skulle vara så ansträngande för huvudet var en överraskning för mig. Jag är inte riktigt säker på om jag gillade den eller inte ännu, min hjärna är för seg. Återkommer (kanske) till den saken. Men intressant var den sannerligen.

...unaware that the once noble home is haunted.

2011-10-20 21:16:58


Jag är så nöjd att jag har hittat en serie som jag inte är miljontals år efter alla andra med att börja se! American Horror Story är skapat av bl.a. Ryan Murphy, och det var också via Glee-fans som jag fick höra om serien. Tredje avsnittet finns uppe på internet från och med idag. Serien kan kanske beskrivas som någon slags absurd skräckdramaserie som utpspelar sig i The City of Angels - Los Angeles. Dit har familjen hela serien cirklar runt flyttat till från Boston efter lite problem makarna stötte på. De hittar ett billigt hus, but guess what? Huset är hemsökt. Dun-dun-dun.
Jag tycker själv att serien är väldigt... ja, störd för att säga det milt. Men jag är hooked. Varje onsdag sänds den i USA, alltså är den uppe varje torsdagsmorgon på nätet klar att avnjutas till morgonteet eller whatever you drink in the morning.

You used to say I was lying to myself.

2011-10-19 22:20:53
Rött, nyfärgat hår. Efter ett halvår prövandes med den ena och den andra hårfärgen är jag nu äntligen 100% nöjd med färgen!

Nu har det varit lite tystnad ett tag igen på bloggen, i tio dagar närmare bestämt. Egentligen har jag inget att säga nu heller, egentligen borde jag ligga sött och sova i min säng bredvid min lillasyster som är på besök hos oss under höstlovet. Måste stiga upp tidigt imorgon för att hinna på föreläsning till klockan 9:15. Intensivkursen "Kyrka, makt, genus" går i tre dagar såhär snabbt och smärtfritt, och den ger två studiepoäng. Kaching! Hann vara med 45 minuter idag efter att jag hade skrivit tent, och den verkar vara riktigt intressant. Egentligen skulle jag haft latin imorgon bitti, men skickade snabbt och lustigt iväg ett email där jag informerade latinläraren att jag inte kommer vara på plats imorgon bitti. So that's that! Att latin kan vara tråkigt ämne.
Nåja, nu borde jag verkligen gå och lägga mig. Bilder på lägenheten kommer i sinom tid.

Mycket har hänt.

2011-10-09 13:12:30
Har haft en helt oplanerad bloggpaus nu under nästan en månads tid. En kort update kanske skulle vara på sin plats: mitt hår är kort igen (tjohoo), studierna på teologiska fakulteten har börjat komma igång igen efter förra månadens tragedi, jag börjar sakta men säkert bli hemmastadd såväl i lägenhet som i staden Åbo efter en månad fylld med pendlande och därav x antal bussresor, och jag börjar inse hur mycket man behöver (och hur mycket det kostar) när man flyger ur boet, saker som man inte ens tänker på att man behöver (vem behöver grytlappar anyway?). Lägenheten som vi äntligen fick flytta in i för exakt en vecka sedan blir för varje dag mer och mer som ett hem för mig och min syster som jag då råkar bo med, och bilder kommer troligen ganska snart hit till bloggen också. Om inte jag tar en sån där trevlig spontan bloggpaus igen.

RSS 2.0