Follow on Bloglovin

Will you let me tear your heart apart?

2012-11-03 10:27:16
 
Mitt förhållande med bandet HIM började i hat. Jag var kanske runt nio år då min storasyster envisades med att lyssna på dem dygnet runt när allt jag ville lyssna på var Shakira. Jag uttryckte till och med mitt hat i min dagbok, där jag skrev om hur ful Ville Valo var i sitt jättelånga hår. Dock dröjde det inte så länge innan hjärntvättningen var komplett och även jag började lyssna på bandet. Detta var alltså innan jag ens förstod vad Ville Valo med sin djupa röst sjöng om. Ju äldre jag blev desto mer började jag förstå låttexternas innehåll och desto mer förälskad blev jag i den musik dessa fem finska män delade med sig av. Jag har hur länge som helst velat se dem och lika länge varit arg på dem eftersom de under de senaste åren till största del har hållit sig i USA och inte spelat desto mer i Finland.
Men nu, nu så kommer de spela i Åbo på annandag jul, och jag kommer vara där med min storasyster och se dem live för allra första gången! Senaste gången de spelade i Åbo var för tio år sedan, och det var också då min storasyster, som för så länge sen introducerade detta band till mig, såg dem för första gången. Biljetterna var slutsålda efter bara några minuter, och jag är så otroligt lycklig att jag lyckades få tag på två stycken.
 
Dock har jag inte tid att fira detta faktum så mycket jag skulle vilja eftersom jag för tillfället nästan drunknar i studier. Min del två av London kommer komma upp när jag har tid, förhoppningsvis snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0