Follow on Bloglovin

And now it's time to build from the bottom of the pit right to the top.

2012-09-09 14:54:00
Har lyssnat på Glees version av Imagine Dragons fina låt It's Time hur många gånger som helst sedan den släpptes tidigare i veckan. Det finns otaliga saker med Darren Criss som tilltalar mig, men hans ljuvliga röst är en. Varje gång den här mannen öppnar munnen och sjunger blir jag helt hänförd. Klicka på bilden om ni också vill bli lika betagna.
 
För övrigt så har nästan hela helgen tillbringats sängliggande. Inte för att någon förkylning har kommit ikapp mig, utan för att jag på fredagsförmiddagen lyckades stuka foten till den grad att jag inte kunde gå på den. Awesome. Nu är läget ändå så pass bra att jag kan halta runt i lägenheten utan desto större problem, men kan ändå bli intressant imorgon då jag måste iväg till skolan.
 
Annat som hänt under min nästan månadslånga paus från bloggen är att jag har slutar jobba, flyttat tillbaks till Åbo samt börjat läsåret med en väldigt mjuk start med endast två engelskaföreläsningar denna vecka. Nästa vecka börjar lite fler kurser, och veckan därpå börjar min första biologikurs. Yikes.
 

Kommentarer
Postat av: undefined

men usch vad segt med foten, hoppas den blir helt bra snart!

sv: London är underbart! Älskar den stan :D SÄg till om du vill ha tips!

2012-09-20 - 17:29:17
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Helena

Hejsan.

Hittar inte din mailadress. Skulle du vilja maila mig?

Hälsn, Helena
Eloge Magazine

2012-09-20 - 21:18:33
URL: http://www.elogemagazine.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0