Follow on Bloglovin

Running around in circles feeling caged by endless rules.

2012-09-30 12:08:00
Muse släppte sitt nya album The 2nd Law i Finland i fredags. Jag lyssnade igenom det två gånger på Spotify innan jag igår traskade in till stan och efter litet tvekande köpte det. Jag borde ju inte ödsla så mycket pengar då jag om några veckor kommer befinna mig i London där jag vet att det ju kommer spenderas pengar som om det inte fanns någon morgondag. Men som sagt, efter lite funderande fram och tillbaka bestämmer jag mig för att köpa albumet. På väg till kassan råkar jag gå förbi en hel hylla med The Hunger Games, och vad gör jag då? Jo, plockar upp ett ex av filmen och tar med det till kassan också! Min lillasyster uttryckte det ganska bra tycker jag: "You've got a problem!"
 
Men ja, Muses album är i alla fall helt sjukt bra. Två sånger som jag direkt fastnade för, förutom Survival som jag har älskat sedan jag hörde den första gången i somras, är Explorers och Save Me. Explorers får mig att vilja dyka ner så djupt i min fantasivärld att jag knappt hittar tillbaka medan Save Me nästan får mig att börja gråta. Kommer (kanske) med en utförligare recension av albumet i något skede.
 

Kommentarer
Postat av: vanessaljungdahl.blogg.se

haha ja visst är han söt!! :D

2012-09-30 - 18:22:44
URL: http://vanessaljungdahl.blogg.se/
Postat av: anna

åh två bra grejer, muse och hunger games! så bra köp :)

Svar: Ja, kom fram till jag också efter en ångestfylld promenad hem att det nog definitivt var värt pengarna fastän det blev lite mer inköp än planerat ;)
keepmeinsane.blogg.se

2012-10-01 - 18:49:23
URL: http://addspirit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0