Follow on Bloglovin

Sexy and I know it.

2013-04-25 16:08:34
 
Vad händer peeps? Ser att det är runt fem stycken som är in och kollar varje dag (woW, STORBLOGGAREN lixom ^^), så tänkte att nu, när jag sitter med studier upp till armhålorna, passar det bra att blogga.
 
Vad har hänt sen jag senast skrev då? Inte så mycket. Senaste veckan har varit fylld av studier och stress över studier. Min motivation till skolarbete just nu ligger ungefär på samma nivå som Titanic, dvs. på -3700 meters djup nedanför marknivå. Inte så bra, nej. Ska försöka bli klar med alla studier så att jag får en vecka ledigt innan jag börjar jobba i slutet av maj, skulle sitta fint.
 
Men ja, nu ska jag fortsätta med filosofin. Deadline imorgon, ca en och en halv sida kvar att skriva. Ska väl gå att fixa.
 
 
 

Tongue twister deluxe.

2013-04-04 11:15:00
Prioriterar jag fel när jag sitter och försöker lära mig att sjunga med i den här senaste tungvrickaren av Toby Turner, aka Tobuscus, istället för att studera?

Watch The Walking Dead, they said. It'll be fun, they said.

2013-04-01 22:16:00
 
 
Tänk er en god vän. En vän som ibland begår misstag, gör dig ledsen och som kan krossa ditt hjärta fullständigt, men som du ändå älskar. Vännen som åker iväg någonstans under flera månaders tid. Du håller kontakten, får lite vykort då och då där vännen kanske i vaga ordalag redogör lite för vad som kommer hända och vad ni kommer hitta på när hen kommer tillbaks om sju månader. Och visst, du har andra kompisar som du kan umgås med, men just nu känns det som om ingen riktigt kan mäta sig med just denna vän. Du ser fram emot att få träffa din vän igen mer än någon kan ana, men tills dess får du nöja dig med vykorten. Lite så känns det nu när The Walking Dead har tagit paus och inte kommer med nya avsnitt förrän i oktober.
 
Mvh.
strong independent nerd who don't need no real human friends as long as she got her shows

RSS 2.0