Follow on Bloglovin

My bitter heart is pumping oil into my veins.

2013-01-22 17:11:00
 
Såhär ser min kväll ut, fylld till bredden och lite över med studier. En pedagogikkurs som vanligtvis tar upp sex föreläsningar av elevernas tid uppe i Vasa har pressats ihop och blivit två dagar på sammanlagt ungefär tio timmar för lärarstuderande här i Åbo. Hemuppgiften till nästa gång var bland annat att ta reda på fakta om autism och Aspergers syndrom, så det är vad jag är fullt sysselsatt med just nu. Ska ändå försöka hinna med ett träningspass här hemma senare i kväll, för ja, jag var en av dem som på nyårsnatten med champagneglaset i näven dyrt och heligt lovade att i år är året som de ska få magrutor. Det började bra, men sedan fastnade en förkylning på mig och jag blev inte ordentligt frisk förrän förra veckan. Men nu så. Kanske.
 
Idag är för övrigt ingen toppendag alls, och jag vet inte ens varför. Känner mig så less på allting helt enkelt. Hoppas det är bättre imorgon.

Kommentarer
Postat av: Julia

Gud vilken fin blogg du har! kram :)

Svar: Tack ska du ha, kram :)
keepmeinsane.blogg.se

2013-02-04 - 20:12:19
URL: http://mint.blogg.se
Postat av: goka

man får vara nedstämd på måndagar

2013-02-04 - 22:10:42
URL: http://goka.blogg.se
Postat av: Pelle

WHAT!? Sätter folk lite press på er, eller?! Hoppas du mår bättre nu!

Svar: Lite press och stress blir det, ja. Känner mig lite bättre nu, alla har väl perioder då allt känns mer eller mindre pissigt antar jag :)
keepmeinsane.blogg.se

2013-02-10 - 19:17:39
URL: http://pellespersonliga.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0