Follow on Bloglovin

Healed, or are you still just reeling?

2013-03-10 20:09:24
 
Eh, ja. Minst sagt intressanta bilder jag fick då jag prövade fjärrkontrollen som dimpade ner i brevinkastet häromdagen till kameran. Gillar den skarpt, den tar helt klart Facebook-profilbilderna till en helt ny nivå.
 
Idag besökte mor och far oss här i Åbo. De kom för att hämta lillasyster som har tillbringat helgen här, men även för att ta oss ut och äta för att fira deras bröllopsdag som inträffar i tisdag. Mammas reaktion när hon insåg att hon hade tillbringat trettio år med vår far? "Fyfan!" Utöver det har jag deltagit i en tävling där man kan vinna biljetter till Adam Lamberts konsert i Helsingfors, bokat tågbiljetter upp till Jakobstad (eller ja, egentligen var det Hanna som gjorde det. Tack Hanna!) för att träffa min fina vän Johanna och angstat över att jag inte fattar någonting av en filosofiuppgift som ska vara inlämnad i morgon.
 
Just nu sitter jag och lyssnar på Muse och längtar till juli då jag ska se dem igen. Snart ska jag spela Skyrim som jag fick av syskonen i tidig födelsedagspresent och dricka lite te. Egentligen borde jag väl studera, men det orkar jag inte.

Kommentarer
Postat av: Johanna

jeee snart är du här!! :D

Svar: Jaa, nu e ja här! Och nu gick du till köket o kollade vitlökspotatisen :D
keepmeinsane.blogg.se

2013-03-15 - 10:54:30
URL: http://hannakaffekanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0