Follow on Bloglovin

Ju dåunt nåu jår bjudiful.

2013-05-25 11:43:39
 
Inatt drömde jag att typ alla medlemmar i One Direction var förälskade i mig och gav mig presenter. Jag gillar inte ens One Direction???!??!
 
Fun fact: jag trodde jättelänge att One Direction var något slags tribute band till TV-serien Glee och sångklubben i den som heter New Directions. Alltså att de gjorde covers av Glee-låtar, som i sin tur ju är covers av andra artisters låtar. Jag har aldrig varit så hemskt smart.

Singing Radiohead at the top of our lungs.

2013-05-17 16:00:00
Mitt musikhjärta har inte slagit för Avril Lavigne på flera år, men i och med sången här ovan och den tillhörande musikvideon har jag känt hur det försiktigt har börjat slå för henne igen. Speciellt då hon i slutet av videon skejtar i kläder à la Complicated-videon slår det några extra slag, och jag känner hur den Avril-galna elvaåringen i mig hoppar omkring av glädje. Känner på mig att det här kommer bli en sån där låt som spelas sönder sommaren igenom på olika radiostationer.

Doctor? Doctor Who?

2013-05-14 12:41:00
 
It's happened again. Jag får nu som då såna där ryck där jag blir helt besatt av en TV-serie, där jag tweetar tvångsmässigt om den, drömmer om den, hör ljudeffekter från den och tror att jag ser karaktärer från den i ögonvrån. Denna gång är det Doctor Who (den nya versionen) det handlar om. Jag höll mig länge borta från den eftersom jag inte trodde att sci-fi och aliens var min grej, but as it turns out, it is! Speciellt om man kombinerar det med tidsresor, en lustig utomjording som ser ut som en snygg brittisk man och lavinartade mängder av känslor som ibland ger ditt hjärta en rak högerkrok. Jag har fyra avsnitt kvar att se innan sjunde säsongens sista avsnitt sänds i söndag, och sedan vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till med mitt liv. Se om allting?

RSS 2.0