Follow on Bloglovin

Jag borde egentligen diska.

2013-10-09 20:24:00
 
Så här mycket skäms jag för att jag inte har bloggat.
 
Long time no see, indeed! Har verkligen blivit lat med det här bloggandet, och då har jag ju inte ens några studier som borde göras istället för att blogga, som det har varit de senaste åren. Kanske det är i det hemligheten ligger: uppskjutande av saker. När jag inte har några viktiga grejs att ta itu med, behöver jag inte heller något skjuta upp dem med, ergo inget bloggande. Just nu borde jag diska, och vad gör jag istället? Just det, bloggar. Hypotesen är nu fakta. Trust me, I'm a scientist. 
 
Så vad har jag gjort under de här knappa två månaderna som jag inte har bloggat? Egentligen ingenting värt att nämna. Eller ja, jag har börjat jobba förstås, men det har liksom blivit vardagsmat att växla mellan att skrika åt olydiga förskolebarn och tycka att de är världens gulligaste, så det är inte så speciellt. Jag kan ju säga att jag är väldigt tacksam över att jag lyckades hitta ett jobb i dessa tider då jag vet att många går arbetslösa, och att det sedan ännu till är ett jobb som jag verkligen märker att jag trivs med är ju bara grädden på moset. (Hur konstigt uttryck är inte det förresten?)
 
Kan ju såhär i förbifarten även berätta att jag är sugen på iPhone (min nuvarande telefon som jag köpte begagnad för några månader sedan suger värre än din mamma. Oh yes, I went there), ska se 30 Seconds to Mars igen då de kommer till Finland i mars och att jag nu även har Instagram. Jag hänger definitivt mer där än här, så om ni har törstat ihjäl er efter uppdateringar om mitt liv de här månaderna så kan ni kolla in mig där.
 
Nej nu, disken diskar väl inte sig själv heller, hur mycket jag än har övat på mina telekinetiska förmågor. Hej hopp!
 

RSS 2.0