Follow on Bloglovin

Befinner mig i en Game of Thrones-bubbla.

2015-01-08 16:00:00
 
Jag har, i lite över en veckas tid, befunnit mig i en, vad jag kallar det, "seriebubbla". Det här händer relativt ofta mig då det kommer till olika TV-serier: jag börjar kolla på en TV-serie, fastnar för den, nynnar på introt, börjar söka merchandise, kan inte tänka på annat, vill inte prata om annat tills jag slutligen har sett igenom alla säsonger som finns så snabbt det bara går. Sedan börjar jag troligtvis om från säsong ett och är fortsättningsvis som besatt av just denna TV-serie. Tiden som besattheten pågår varierar, det kan vara två veckor, tre månader eller flera år tills det övergår i en mer "normal" kärlek. Eller helt enkelt tills jag hittar en ny TV-serie som får ta dess plats.
 
Den här gången är det Game of Thrones som jag är besatt av. Grejen med Game of Thrones är att jag flera år har tänkt börja se på serien, men jag har liksom känt att det aldrig har varit rätt tid för det. Men så vann jag första säsongen av serien i #pelleskalender, fick den på posten förra tisdagen och har ganska långt haft ögonen som fastklistrade vid TV:n sedan dess. Ända tills idag, då jag såg sista avsnittet av fjärde säsongen och måste vänta till april innan femte säsongen börjar sändas. Ugh.
 
Varför jag egentligen tycker om serien vet jag inte, den är sjukt komplicerad att hänga med i (under första säsongen höll jag konstant i pappret med släktträden som följde med DVD:n samt frågade med jämna mellanrum min lillasyster vad som egentligen hände), det finns tusen olika familjer och de har alla svåra namn och typ alla man tycker om dör. Men det är ändå något som håller mig fast lika hårt som Joffrey håller i sin jävla krona. Fair warning: om ni inte har sett Game of Thrones och börjar kolla serien, var förberedda på att hata Joffrey så mycket att det gör ont i er. Jag har inte hatat en karaktär så mycket sedan Umbridge i femte Harry Potter-boken, och det säger en del.
 
Men ja, det var vad jag hade att säga. Är tillbaks i Vasa och gör mig redo för mera studier. Påbörjar vårterminen med långhelg, yaaas. (som troligtvis kommer tillbringas med att se om Game of Thrones)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0