Follow on Bloglovin

Merry New Fuckin' Year!

2009-12-31 15:13:05
Jahapp, ännu ett år har gått. Tycker själv att det är jävligt konstigt hur snabbt det har gått. Nästa år blir det ju studentskrivningar för min del vafan! Och är det bara jag som tycker att det bara var typ 5 minuter sen det var 1999 och det blev byte av millennium!?
Nåja, enough rabbelbabbel. Tänkte dra till med en "dagens". Varför? För att jag vill. Hah.
Dagens humör: oouukeeey...
Dagens planer: Fira nyår hemma med en kompis och lillasyster. Tror jag blir riktigt mysigt.
Men nästa år, när jag är 18. Då jääävlar.
Dagens låt: F.O.D. (Fuck Off and Die) - Green Day. En låt som jag tror många kan relatera till, jag vet i alla fall att jag kan.
Dagens vill-ha: betald flygplansbiljett till London och boende där i juni, tack.
Dagens irritation: att The Imaginarium of Doctor Parnassus bara visas på bio i huvudstadsregionen, inte i Åbo! Argh!
Dagens happy-happy: Finlands lag för OS i ishockey nästa år är jäkligt bra.
Dagens skottlossning: i ett köpcentrum i Esbo. För hemskt.

Gott nytt år biatches!


Återigen ett nattinlägg...

2009-12-31 01:07:51

Övernöjt ansiktsuttryck? Check! Sugig bildkvalité? Check!

Borde kanske ha lärt mig från förra gången. Men nej, den här gången ska det inte bli nåt smäll-i-dörren-angst-tonåringsinlägg. Hur mycket det än frestar.

Imorgon är det nyår. NEJ!?! Jo, det är sant. Jag har inte den likblekaste aning om vad jag riktigt ska hitta på att göra. Det ordnar sig väl på ett sätt eller annat.

Nu började jag precis panikera över ett franskaprojekt, men kom sedan ihåg att det inte ska vara inlämnat på ett tag ännu. Phew. Hoppas jag...

Random blogginlägg?! Oh ja. Me likes.


This fuckin' SUCKS!

2009-12-29 01:05:00


Okej, jag är trött och flummig, men tänker skriva ett blogginlägg ändå fast jag i detta tillstånd borde hålla mig flera mil borta från bloggen.
Okej, så... jag surfar runt på det svenska Green Day-forumet, och överallt ser jag människor som ska iväg och se bandet (vilket band?! GREEN DAY, dah!) i England i sommar. Och jag blir så avundsjuk att det nästan tar ont. Jag är såklart jättesuperduperglad för dem som ska dit och allt det där, men jag vill ju också för fans helvetes jäkla skit! Det ska ju förfan vara deras största spelning hittills, större än en av dagarna på Milton Keynes. Det är ju legendariskt. Jävla pengar som jag inte har. Jag vill för mycket helt enkelt. Jag vill se Green Day i England, jag vill se dem i Finland, jag vill på Ruisrock, jag vill på bio, jag vill shoppa... okej, så Green Day är kanske en lite högre prioritering än bio och shopping, men Ruisrock är en helt annan sak. Jag vet inte vad för band som ska spela där, men de måste ju skaffa några bra band dit eftersom det är 40-årsjubileum i nästa år. I'm thinking The Rasmus, HIM... Om jag vill slippa dit får jag nog bara vara generös i mitt räknande och räkna med några hundralappar (euro that is). Green Day i England blir minst fem hundralappar med boende och flyg. Nej, jag är för fattig helt enkelt. Men det suger! GROVT! Jag vill vara Kenza för fan.

Och ja, jag är fullt medveten om att jag inte borde gnälla, jag har det bra, många har det mycket värre och jag är en bortskämd skitunge som klagar på att jag inte får gå på konsert, yadayadayada... Men visst måste man fan få gnälla om sådana här saker också!? Jag gör det i alla fall med rätta tycker jag. Eller så är jag bara överhormonell.

With money to burn on a minimum wage, well I don't give a shit about the modern age.

2009-12-27 16:59:45


Jag har precis suttit och grejat på mitt Green Day-arbete. Är jag mycket nördig om jag nästan gillade att göra det? Jag gillar att göra presentationer på Powerpoint om det är om nåt jag gillar. Dessutom tycker jag det är skitkul att sitta och göra layout så att det ser snyggt ut. Om jag sen egentligen är bra på det är en annan sak, höhö. Hursomhelst fick jag ihop fyra (4!) hela sidor om hur de började ända fram tills vad de är idag. Fan vad folk kommer bli trötta på mitt rabblande när jag är på typ tredje sidan när jag presenterar det. Och sen kommer det ju komma massor till. Alla kan väl inte förstå det magnifika med detta band. Stackars människor.
Måste snart ta tag i psykologiarbetet också, ska inte vara klart förrän om ungefär två veckor, men vill inte vara ute i sista sekunden. Blir så stressigt att jag får magsår bara av att tänka på det. Om jag orkar idag längre vet jag inte. Nej, klockan är ju redan sex, det är ju snart sovdags. Säger hon som satt upp till klockan fyra inatt för att knarka Green Day-klipp på tha Utube och sedan steg upp klockan tolv idag. Hrm hrm.

Mama, we're meant for the flies.

2009-12-24 00:20:43

Vad gör man när man sitter uppe på natten och inte har en susande aning om vad man ska hitta på som inte för så mycket oljud?! Man gör en lista såklart. Jag har gjort denna två eller tre gånger förut redan, men what the hell. Enjoyz!


1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 -vad står det där?

ihåg att någonting låg gömt bakom gallret,

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

H2O O menade jag. Vet inte riktigt vad jag tänkte, var förjäkla trött. Men jag satt alltså inte och duschade medan jag bloggade.

3. Vad var det senaste du såg på tv?

The Simpsons Movie

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:

litet över ett på natten

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

Mammas smackande i sömnen

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

Idag, butik

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

Greenday.se's forum

8. Vad har du på dig?

Bart Simpson-boxers och linne

9. Drömde du något inatt? I så fall -vad?

Mycket underlig dröm. Dock är det enda jag kan komma ihåg sammanfattningsvis att Green Day spelade uppe på en slingrig scen och jag var arg över en borttappad kamerasladd.

10. När skrattade du senast?

Någon timme sedan

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

Det är för mörkt för att se, men jag gissar på tapeter.

12. Har du sett något konstigt på sistone?

När jag tittade mig i spegeln senaste gången

13. Vad tycker du om den här utmaningen?

Börjar bli litet uttjatad efter några gånger...

14. Vilken var den senaste film du såg?

The Simpsons Movie, ett mästerverk I tell ya.

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

För mycket, skulle göra slut allt på tjugo minuter.

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.

Tänker jag då rakt inte göra.

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

Jag är hungrig.

18. Tycker du om att dansa?

Ibland, med rätt alkoholmängd i blodet. Nej usch, inte vara fjortis/teenie Linda!

19. George Bush?

"And my name is George W. Bush. Actually my name is Asshole." - Billie Joe Armstrong
Nuff said.

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

Ska väl du ge fan i.

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?

Varför inte?! Betalar du?

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?

Vet inte, hoppas dock inte att han säger att jag har råkat komma fel.

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?

Lauri Ylönen, Ville Valo, BJ Armstrong och... vi drar till med Tré Cool, kan vara intressant att se hur han skulle svara på dessa.

 

Och just det...

 

 

GOD JUL, mothafuckers!


Facebook kan mycket väl vara djävulens påhitt.

2009-12-21 17:10:27


Hur mycket jag än älskar Fejsboken, så har jag mina aningar om att djävulen ligger bakom det. Isåfall har han lyckats ganska bra, stor del av jordens befolkning har anslutit sig till hans skara, även jag. Speciellt nöjd tror jag han är över alla grupper som folk skapar på Facebook. Visst, det finns ju grupper för kändisar och liknande, helt okej. Men grupper som "Jag vänder över kudden för att få den kalla sidan", "Jag somnar om fastän jag ska stiga upp om 10 minuter" och "Jag gillar smileys i SMS." Ursäkta mig, men wtf?! Inget illa menat mot de som är med i dessa, men jag fattar inte riktigt grejen. Är det för att kunna snacka med likasinnade? "Ja, hur många gånger vänder ni kudden per natt?" Jag skulle kunna vara med i många av dessa grupper, för jag brukar vända på kudden och somna om och jag gillar smileysar, men jag finner inte riktigt något mening i dem. Är det för att folk ska veta att ni somnar om fastän ni ska masa röven ur sängen om 10 minuter? Jag vet inte.
Kanske djävulen börjar tappa sitt tag om mig. Jag har faktiskt blivit avsevärt mindre aktiv på Facebook på senaste tiden. I am no longer a slave of tha fejsbook.

Forgotten hope and the class of '13.

2009-12-18 20:05:38Det känns som om jag skulle ha cement i håret, och det ser ut som om mina mjäll skulle ha en fest. Egentligen är det bara torkat gel. Vi har nämligen övat vår teater till julfesten inte mindre än tre gånger idag. Just det, TRE gånger! Vilket betyder gel x3 när jag ska ha bakåtslickat hår. Det är ju nästan så att man blir trött på på vårt lilla skådespel, men bara nästan. Jag, som det arsle jag är, kunde förstås inte hålla mig från att börja skratta två av tre gånger, och den sista gången började jag frusta litet. Bara för att jag ska säga "bög" typ. Min mognadsnivå är var igen?! Just det, hos en tioåring.

Men men, nog ska det säkert gå riktigt fint. Imorgon är det julfest, så jag får helt enkelt inte skratta när vi visar upp vår lilla pjäs. Och jag kommer förstås att börja eftersom jag inte får. Great!

Long time no see.

2009-12-15 12:00:44Ett tag sen jag skrev blogg, men whatevaaaa. You know you love me <3<333323<3<33<3!

Okej, vi börjar på nytt!

Jag har inte skrivit blogg för att... jag inte har orkat helt enkelt. Ingen inspis alls. Jag vet inte precis om jag har det nu heller, men nåt ska jag väl kunna klämma fram.
Just det, jag känner mig riktigt stolt. Jag har lyckats övertyga hela min familj att komma med på Green Day-konsert ifall de bestämmer sig för att spela i Finland. Först sade pappa att han gärna kommer med om de söker sig till Åbo innan han är sextio, men bestämde sig sedan för att han visst nog kan komma med till Helsingfors också. Vilket mamma också kunde, tydligen. "Så bra är dom nog att jag kommer nog gärna med jag också!" Senare på kvällen visar det sig att både minisyster och megasyster också gärna kommer med. Hela familjen alltså! Ett krav som jag dock hade var att vi skulle starta tidigt på morgonen, och då menar jag tidigt. Senast fem på morgonen så jag får börja köa runt klockan sju. Sen om de andra vill vara med eller inte bryr jag mig inte om, men jag ska fan vara i tid. Det gick de med på. Så om jag Green Day någonsin bestämmer sig för att spela här, så har jag i alla fall skjuts. Tjosan hejsan! Ett rykte går också om att de faktiskt ska spela här i 2010. Ett rykte med ett stort fett frågetecken efter men ändå.

Okay, nördy time over.
Men måste bara säga att jag älskar bilden ovan.
Okej.
NU är nördy time really over and out.

Clouds are gathering for the storm. Destiny decides who will live or die.

2009-12-06 22:57:01Nu är snart självständighetsdagen över för i år då. Den har tillbringats med att bara slappa. Perfekt självständighet tycker jag. Självständighetsbalen var kul att se, fick se Lauri Ylönen och min förra religionslärare med hennes man som är biskop gå fram på röda mattan.

Förresten, enjoyz the pic med min nya piercing. Jag ser förjävla sliten ut, jag vet. Jag hade gått omkring i Åbo ungefär fem eller sex timmar. Och så kan vi ju låtsas att den skitdåliga telefonkamerakvaliteten också spelar en liten roll som bov.
Förutom piercingen införskaffade jag också Green Days album "Warning", en julfestklänning och julklappar. Så nu vet ni det.

Hurra för intressant inlägg. Nu ska jag sova.

Babe, I'll be a flatliner for a heartkiller.

2009-12-05 22:07:11
Nu var det gjort. Och jag lever ännu. Tog inte lika ont som jag trodde och det var ju över på någon sekund. Blev en ring i näsan, och det är jag riktigt glad över. Personalen var jättetrevlig och jag kände mig trygg och välkommen, trots det finska språkhindret. Kommer definitivt göra mina eventuella framtida piercingar på samma ställe.


Nu är det sovdags för mig! Hoppas ni får en skitdålig natt.

I'm feeling like a dog in heat.

2009-12-04 16:21:33
Nu har man skaffat bra deal åt sig! I utbyte mot att jag skippar självständighetsfesten imorgon så får jag istället en piercing på valfritt ställe. Mam är så sjukligt rädd att jag ska lyckas attrahera svininfluensan på festen, så vi har haft flera gräl om det under den gångna veckan. Men det slutade ju i en riktigt bra deal. Nu när jag har varit och kollat har jag dock sett att en helt basic piercing kan göras när man har fyllt 16. Så jag skulle ha kunnat skaffa en i över ett år nu utan varkens morsans eller farsans tillstånd. Fan!

Men ska alltså högst troligen fixa en åt mig redan imorgon när jag och minisyster yster sticker in till Åbo för en helg hos storasyster yster. Men nu återstår den stora frågan: var? Jag var nästan 99,56763% säker på att jag ville ha en i läppen, precis ovanför hakan. Men när jag sen ringer till storayster yster och glatt tillkännager var jag har planerat att skaffa, säger hon nästan rent ut att hon tycker det är skitfult. Jaha, kanske inte världens roligaste sak att höra, vill ju inte heller vara en nål i ögat för min syster. Så har börjat tänka om: kanske en ring i näsan inte heller är så dåligt?! Det är mer hygieniskt i alla fall. Nackdelen är ju då att det blir svårare att peta sig i näsan... Hmm.

Återkommer.

RSS 2.0