Follow on Bloglovin

Krämpor.

2010-07-08 21:29:03

Man ser det inte sådär superbra, men jag har ett sår på armen. AJ!

Men frukta inte, jag har inte gått och blivit emo. Detta är endast resultatet av att vara sommarjobbare i en butik. Folk måste seriöst tro att jag blir misshandlad. Men det blir jag inte. Bara ibland.

Jag har haft ovanligt mycket krämpor och sådant som gör ont de senaste veckorna. Först blev min tå inflammerad, sedan fick jag magont, bränt mig, slagit mig miljarder gånger... Plus en massa andra saker som jag inte kommer ihåg, fastän jag skulle lägga dem på minnet så att jag skulle kunna blogga om det. Dumma Linda!

Anywaaaayz, jag tror att 18 år av relativt lite skador har börjat komma ifatt mig. Nu kommer allt komma på en gång, jag känner det på mig. Allt som bara kan hända åt mig, kommer att hända. Återstår att se om jag lever i nästa vecka. I wouldn't keep my hopes up.

Och förresten, piczz från England borde komma upp så fort min dator inte längre hålls som gisslan. Om nån bryr sig, och om jag lever så länge. Tänk att det redan är en månad sen jag såg världens bästa band i Helsingfors. Otroligt. Snart är det en månad sen jag såg dem i England. Usch.


Abstinens

2010-07-03 20:09:01

Såhär glad är jag efter en stressig arbetsdag kombinerat med datorbrist.

Min aktivitet som har lyst med sin frånvaro här på bloggen, beror inte endast på att jag har jobbat arslet av mig eller för att jag har tillbringat tid ute när solen äntligen visar sig. Eller lite kanske. Men mestadels för att min egen bärbara dator har blivit beslagtagen! That's right. Kidnappad if you will. Datorsladden hade muppat i flera veckor innan jag drog tummen ur röven och lät mamma gå för att visa upp den för gubbarna som ska fixa det. Men tydligen är de inte sådär jätteivriga på att låta mig få en ny sladd, speciellt inte eftersom det redan är den andra som, enligt dem, JAG har förstört. När det har hänt åt flera andra också. Javisst. Glöm det faktumet att en satt  i bastun med bärbara dator och fick en ny när den pajade på grund av det. Jodå. Man borde kanske också nämna att dessa datorer är från kommunen, vilka vi fick när vi började gymnasiet. Helt skitbra juh. Om det inte skulle hända sådant här.

Men hursomhelst, där har ni anledningen till min frånvaro. Jag har snart varit utan datorn i en vecka, och jag börjar bli lite galen. Blääääädjshhadjdjjfdjfdldhdjhds.

RSS 2.0