Follow on Bloglovin

Mars 2010.

2011-04-30 13:50:56
Jag har hamnat lite på efterkälken med det här "Mitt 2010"-tramset, men om jag en gång har börjat med det ska jag väl fan slutföra det också! Så, nästan två månader för sent, här är vad som hände under mars förra året.


Var på studiebesök till Åbo Akademi och yrkeshögskolan Novia. Besöket slutade med att jag och en vän hamnade i fel grupp, och lämnade den tidigare i förmån för att gå på stan istället.


Klippte kort hår efter att ha lovat mig själv att göra det efter Gamlas Dans. Aldrig ångrat det hittills.


Tävlade om en Bloggie hos Egoina. Jag vann inte.
Fyllde vuxen! Jeee.

Det hände kanske överlag inte så värst mycket under mars. I och för sig tar jag bara info från mina blogginlägg som jag har skrivit, så det kanske hände mer, men jag har inte bloggat om det. Ja.


Dödsrelikerna.

2011-04-29 20:08:33

Igår fick jag med mig första delen av Harry Potter och Dödsrelikerna hem från Åbo. Så denna fredagskväll får Harry Potters magiska värld och grillchips göra mig sällskap, och jag klagar inte.

Nördnivå 3000.

2011-04-26 22:21:50

Alarmet är ställt på 02:40 inatt för att livestreama Glee och kolla det nittio minuter långa avsnittet tillsammans med fellow Gleeks runtom i världen. Jag trodde inte min nördnivå kunde stiga till så oanade höjder, men det kunde den visst. Please don't judge me!

Home is where your heart is.

2011-04-22 19:17:45


Efter att ha tillbringat en vecka i soliga Playa del Inglés känns det underlig att termometern visar under tjugo grader och att behöva dra på sig långbyxor för att gå utomhus. Men fastän jag saknar värmen är det fantastiskt skönt att vara hemma igen! Home is where your heart is antar jag. I väntan på att jag får tag på bättre fotografier (kameran fick bli hemma denna gång och jag lämnade fotograferandet åt alla andra) så får ni nöja er med ett foto jag ändå lyckades knäppa med mobiltelefonen, taget från tionde våningen där vi bodde på vårt hotell. Sådant här väder fick vi njuta av i stort sett varje dag under vår vistelse. Dessutom hade jag också lyckan att få hem en supersnygg väska som jag lyckades få för tre euro billigare än originalpriset, plus lite annat shit.
Lite avundsjuka måste ni väl ändå vara?

Playa del Inglés!

2011-04-12 21:37:49


Imorgon ringer alarmet klockan 03:00. Orsaken till denna omänskligt tidiga väckning är för att jag ska sticka iväg till Playa del Inglés med min klass för att fira att vi har studentskrivningarna över och att vi alla, förhoppningsvis, har klarat gymnasiet. En sex timmars flygtur väntar mig imorgon, och jag vrider mig lite av olust vid blotta tanken på det. Men på något sätt ska det väl gå. En vecka kommer tillbringas där nere vid varmare breddgrader, så vi hörs efter det. Take care!

Ni vet Johnny Depp?

2011-04-08 19:51:47

Ja, den där mannen som aldrig verkar åldras riktigt normalt, och som på något sätt alltid verkar se bättre ut för varje år som går. Jag har alltid pratat om att han är i "fyrtioårsåldern" och inte tänkt mera på det. Idag kollade jag dock upp hans exakta födelsedatum, och as it turns out är han endast två år från att fylla femtio, och bilden ovan är tagen i januari i år. Daym!

RSS 2.0