Follow on Bloglovin

eBay.

2011-08-16 23:09:39

Jag registrerade mig på eBay för några veckor sedan, och första köpet från denna magnifika sida kan ni beskåda ovan: Glee: The Music Presents The Warblers. Den dimpade ner i postlådan förra veckan, med avsändare från England. Trots att skivfodralet var sönder när jag öppnade paketet, är jag inte alltför bitter. Man får väl ta de riskerna när man beställer från eBay. Green Days första album i originalutgåva borde väl skickas iväg någon gång denna vecka den också från en säljare, och jag har även ögonen på lite tavlor som jag skulle vilja ha till min och syrrans kommande lägenhet. Det finns hur mycket bra skit som helst att hitta på den här sidan, skit som man verkligen, egentligen inte behöver men då det är så jäkla billigt, billigare än i Finland (frakt inräknad!), känner man sig liksom lite tvingad att köpa. Jag är lite rädd å min plånboks vägnar.

Kommentarer
Postat av: Bodypalace

Hej kommentera gärna minst 3 inlägg i min blogg för att peppa tjejerna och killarna som är med.Kommenterar du så kikar jag gärna in i din blogg igen och läser igenom mer noggrant ;) och kanske gillar jag din blogg så mycket att jag lägger till den i "bra bloggar" i min blogg så mina 500-1000 beöskare kan hitta till dig också.Mvh Bodypalace – en blogg där alla är vackra & unika

(ursäkta reklamen men jag ser den som positiv, vill att så många som möjligt ska hitta till bloggen för se budskapet jag vill sprida och motverka kroppsidealen som media spyr ur sig)

2011-08-27 - 13:14:05
URL: http://bodypalace.blogspot.com
Postat av: Sandra

SV: Nemen tack så jättemycket! :D du är nog välkommen hit nångång :)

Jo det tycker jag med, tycker att det är roligt att laga mat, baka och experimentera lite ;) Kram!

2011-09-10 - 10:27:03
URL: http://levamedceliaki.blogspot.com
Postat av: Helena

Ska vi följa varandra på bloglovin :) ? Kram

2011-09-12 - 08:29:14
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0