Follow on Bloglovin

LONDON BABY!

2012-08-15 12:22:48
Bilder tagna i Manchester, juni 2010.
 
Nu var det då bokat. Flygplansbiljetter till Stansted Airport och hotell för fem nätter i London i oktober. Efter mycket funderandes hit och dit oss syskon emellan bokades allt på måndagskvällen. Åh, vad jag längtar, har velat till London så länge jag kan minnas. Önskan om att besöka England uppfylldes ju redan för två år sedan när jag besökte Manchester för Green Day-konsert (se bilder), men London är ju något helt annat.
Vi har några turistresemål klara för oss redan (Tower of London, Harry Potter Warner Bros Studio Tour(!!!!)) och mera kommer det komma, men utöver det kommer vi inte stressa, utan bara försöka ta det lugnt, äta god pubmat, shoppa och njuta av den engelska miljön. 
 
 

Serierna samlas på hög.

2012-08-05 21:49:26
Glee - The Vampire Diaries - How I Met Your Mother - Go On - American Horror Story - The New Normal
 
Detta är alla de TV-serier jag planerar att följa med i höst. En hel del alltså, och jag har en känsla av att det kanske kommer komma flera innan löven har hunnit byta färg.
Glee är ju, trots en överdålig säsongsavslutning, ett måste, och jag kan bara hoppas att fjärde säsongen inte gör mig besviken. The Vampire Diaries sista avsnitt lämnade mig otroligt törstig efter mer så oktober kan inte komma snabbt nog. How I Met Your Mother har länge, länge varit en favorit och efter sjunde säsongens sista avsnitt hade jag ett stort leende på ansiktet för det slutade som jag hade hoppats hela säsongen. Go On är Matthew Perrys nya serie som jag ärligt talat inte vet så mycket om men som ändå måste kollas in för kom igen, det är ju Matthew Perry! American Horror Story är störd och sjuk i huvudet och borde antagligen skjutas, men andra säsongen har premiär nu i höst och jag kommer sitta bänkad. Och till sist, The New Normal, Ryan Murphys nya serie som handlar om ett gaypar som vill starta familj och tar hjälp av en surrogat. Har en känsla av att jag inte kommer ha brist på tidsfördriv i höst åtminstone.
 
Nu är det sängdags för mig innan en ny arbetsvecka börjar, och den kickas igång med en dag på sju timmar. Natt, natt!

Cozy Villa.

2012-08-01 21:55:25
För snart en vecka sedan besökte min vän och jag en inredningsbutik som öppnades ganska nyligen här på orten. Butiken, som är belägen i en gammal skola, heter Cozy Villa och drivs av två inredningsglada kvinnor som har påbörjat denna verksamhet helt enkelt för att de tycker det är så roligt. De har båda heltidsjobb men håller på med sin lilla butik vid sidan om. Och usch och fy vad fina saker de har där! Butiken går i romantisk, lantlig stil och jag skulle helst av allt ha köpt hem hela stället. Besöket avslutades dock med tomma händer, kände inte att jag kunde köpa något utan att överlägga med min rumskamrat (min syster) först. Vi kommer besöka butiken tillsammans i ett senare läge och fundera vad vi ska köpa! Om ni vill läsa mera om butiken finns deras blogg här.
 
Nu ska jag lägga undan datorn och fortsätta läsa första boken i Vampire Diaries-serien. Japp, jag klickade hem första volymen (dvs. första och andra boken) inte långt efter att jag hade sett klart TV-serien och började läsa direkt när jag läste ut Chris Colfers The Land of Stories: The Wishing Spell. Vad tyckte jag om den då frågar ni er? Ett ord: awesome! Jag är förstås lite partisk eftersom jag älskar Chris och allt han gör (jag skulle säkert ösa beröm över honom om han skulle ge ut en bok om binnikemaskar), men den var alltså på riktigt bra. Inte för svårt språk och handlingen var också lätt att följa med i, men där fanns ändå svängar och vändor som flera gånger överraskade mig. Chris humor var hela tiden närvarande, och där fanns flera one-liners som fick mig att skratta högt. Två favoriter: "It's so cold I think we may be twin sisters now." (sagt av Conner, tvillingbror till Alex) och "Son of a witch!" Boken är nog definitivt riktad till yngre människor men passar även ypperligt för äldre.

RSS 2.0