Follow on Bloglovin

He left the bloodstains on the carpet.

2012-01-31 15:54:18
Imorgon kommer det ett nytt avsnitt av Glee, denna gång med ett hyllningsavsnitt till självaste Michael Jackson. Jag gillar de sånger från avsnittet som jag har hört hittills, men en som jag absolut inte kan få nog är den här ovan. Naya Rivera och nykomlingen Grant Gustin kör Smooth Criminal till endast ett par cellos. Helt fantastiskt. Om ni inte har något annat att slösa tiden med kan ni ju även söka upp duon 2Cellos på Youtube. Det är killarna som spelar cellos i den här videon, och det var de som först lade upp deras komposition av låten på nätet innan Glee snappade upp det och lade sången över instrumenten. Killarna har gjort covers av bl.a. Muse och Guns N' Roses med sina cellos, och de är sjukt talangfulla.

Kom till Finland också, snälla?

2012-01-30 21:43:47
Jag vet att jag inte har bloggat på snart en månad, och kommer inte göra det ordentligt just nu heller, men TITTA! Är inte säker på att det är på riktigt heller, men jag vill ju tro! Det är ju nästan så man gråter en skvätt.
Nu ropar föreläsningsdaboken i etik på mig igen, tjolahoppsan.

I can go the distance.

2012-01-05 12:59:40
Jag fick en trevlig start på året. Magsjuka på kvällen den första januari. Spydde tre gånger under natten och fortsatte sedan dagen med hög feber. Frisknade dock till ganska snabbt, men tillbringade ändå nästan två hela dagar uteslutande i sängen tillsammans med min goda vän datorn.

Utöver det har jag (inte helt olikt förra året då Billie Joe Armstrong var med i Green Days musikal American Idiot) suttit och tyst gråtit över att jag inte under några omständigheter slipper till New York de närmaste tre veckorna för att se mannen här ovanför (Darren Criss) i sin allra första Broadwaypjäs How To Succeed in Business Without Really Trying. Jag började redan kolla på flygresor förra året när jag fick reda på att han skulle ta över Daniel Radcliffes roll i pjäsen, men fick redan då ge upp eftersom jag insåg att jag tyvärr även måste ha råd att äta resten av året. Så det fick jag vifta adjö till. Stolt som tusan är jag över honom dock. Från att ha varit en kille som spelar i caféer och lägger upp sina covers av Disney-sånger på Youtube till Broadway på bara något år - det är imponerande.

RSS 2.0