Follow on Bloglovin

May the odds be ever in your favor.

2012-03-30 11:43:22
24 deltagare som slåss på liv och död. Bara en vinnare. Allt sänds live. Egentligen ett väldigt bisarrt koncept, men det fungerar ändå. I know I'm really late to the party, men jag satt alltså uppe och läste ut första boken i The Hunger Games-trilogin till klockan ett inatt, och jag förstår verkligen varför alla älskar den. Sjukt spännande bok som jag inte kunde lägga ifrån mig förrän vad jag fick veta hur den slutade. Ska gå in till stan någon dag och se om jag hittar den andra boken till ett rimligt pris. Filmen ska jag också se så snart som möjligt, för jag kollade precis på en trailer till den och den verkar väldigt välgjord.

The Hunger Games.

2012-03-29 20:01:16
The Hunger Games kom på posten idag, så nu är det upp till bevis! Let's see what all this fuss is actually about!

I fell apart but got back up again.

2012-03-28 17:09:15
Jared Leto måste nog vara en av de vackraste människorna på jorden. Att mannen är fyrtio år och ser ut som han gör går över mitt förstånd. Och nu syftar jag bara på hans yttre. Sen producerar han ju även löjligt bra musik, har en makalös röst, är en duktig skådis, är otroligt engagerad i både djurens och människans rättigheter och är sådär lagom excentrisk och konstnärlig.

Happy birthday to me!

2012-03-26 20:45:29
Idag fyller jag tjugo år, vilket betyder att lämnar de de tonåriga tiotalen bakom till förmån för de trevligare tjugotalen. Känns inte helt fel faktiskt.
Jag har lite utav en tradition att jag gör en lista med punkter på min födelsedag över vad som har hänt under året som gått. Sådär lite smått och gott från det gångna året, t.ex. som den här från förra året.
Jag har:
  • fått ett minideltidsjobb vid sidan av studierna i form av krönikör var åttonde vecka
  • tagit studenten
  • börjat studera vid universitet, närmare bestämt på teologiska fakulteten vid Åbo Akademi
  • hittat lyckan i en hårfärgsburk som innehöll den hårfärgen som fick mitt hår precis den röda nyansen jag var ute efter
  • förlorat en person som skulle kunna ha kommit att bli en fin vän
  • flyttat till Åbo och delar numera lägenhet med min syster
  • träffat en hel drös med nya, trevliga människor
  • fått en vinylspelare och även köpt några vinylskivor
  • haft magsjuka för första gången sedan femte årskursen
  • tagit andra skedet i bilskolan och har därmed körkortet helt och hållet avklarat!
Yay, me! Dessutom överraskade mamma och pappa mig precis med att komma in till Åbo för att äta tårta och bulle och för att ge mig deras och min gudfars present.
Nå, nu ska jag fortsätta läsa Sofies värld och kanske ta en kopp te. Den boken är världens största mindfuck, på riktigt.

So happy I could die.

2012-03-21 10:05:59
Såhär glad är jag idag med mitt skitiga hår och osminkade nylle.
Idag är jag ledig. Eller ja, fri från föreläsningar för att vara mer exakt, vilket ju inte precis betyder att jag är ledig, utan bara att jag måste ta vara på tiden jag har för att få klart alla tusen saker jag har att göra. Jag fick precis latinläxan klar, religionsvetenskap står näst på listan vilket troligen kommer äta upp stor del av dagen och sedan om jag hinner ska jag även läsa filosofi. Sen borde jag även beställa en bok om George Bush från Adlibris. Fun times.
On a happier note börjar våren komma fram ur sina vintergömmor. Solen strålar och fåglarna kvittrar. Då är det ju synd att jag måste sitta inne med studier hela dagen. Bitter? Nejdå, inte alls!

Hearts are washed in misery.

2012-03-17 15:36:30


Nämen oj, kolla vad jag råkade köpa i torsdags: Green Days 21st Century Breakdown, uppdelad på tre vinylskivor. Kostade en del, men ända sedan jag för ungefär ett år sedan hittade denna vinylbox utan att köpa den för att sedan få reda på att det var någon form av Limited Edition har det stört mig något otroligt att jag inte betalade för den och tog hem den där och då. Så när jag återigen stötte på den kunde jag inte låta den förbigå mig igen. Det roligaste måste ju vara att en vanlig CD-skiva, av vilka jag redan har två, också kom med i den här vinylboxen. Vilket betyder att jag har tre CD-skivor av samma album. Bra där.

Showtime!

2012-03-13 21:39:37
En av mina många orsaker till att det har varit tyst på bloggen är det nyaste tillägget i min och min systers The Sims-samling, det allra senaste expansionpaketet The Sims 3 Showtime som har mig fast i ett järngrepp som heter duga. Eftersom flera av de kurser jag har kämpat med under våren nu till största del är avklarade har jag unnat mig lite fritid och spelat detta varje ledig timme sedan fredagen. Är man Simsnörd så är man. Imorgon ska jag på andra skedet till bilskolan, dvs. halkbana och sånt skojigt. Jag har inte kört bil sen i julas, men nog ska det väl gå. Det allra trevligaste måste väl vara att jag är tvungen att stiga upp klockan 5:00 på morgonen (dvs. om ca sex timmar) för att hinna med bussen till min hemkommun där jag har gått i bilskola. Helt underbart.

RSS 2.0