Follow on Bloglovin

Taking a ride to my old haunts.

2012-11-17 13:37:00
 
Kort vad som har hänt medan det har varit tyst i bloggen:
  • studier
  • studier
  • mer studier
  • jag har hälsat på en vän och hennes lilla dotter
  • Green Day har släppt sitt andra album ¡Dosi sin skivtrilogi
  • jag har lyssnat på ¡Dos!
  • jag har köpt en hel hög begagnade Green Day-stuff från nätet
  • Green Day ska spela i Helsingfors i sommar (jag dog) på en festival där även 30 Seconds to Mars ska spela (jag dog ännu mer, which is impossible but whatever)
  • Glee har gjort ett Grease-tematiserat avsnitt, och jag har dansat loss till sångerna
  • jag har skaffat Netflix eftersom första månaden är gratis, än så länge har jag sett på en film och kommer troligtvis inte börja betala för det när månaden är slut
Ungefär så. Så nu vet ni.
 

#Gobama

2012-11-07 16:53:00
 
Så, så otroligt glad över att Obama blev omvald. Four more years!
 

LONDON BABY! (part 2)

2012-11-06 18:45:00

Söndag i London. Vi sov en lång natt och åt en underbar hotellfrukost innan vi tog metron in till Oxford Circus. Där gick vi nerför Regent Street, in på Great Marlborough Street och därifrån in på en liten mysig gata som heter Carnaby Street. Vi virrade omkring där en stund, gick in i diverse turistshoppar tills vi märkte att vi hade traskat in i Soho. Sedan råkade vi utan att egentligen tänka på det också komma till Piccadilly Circus, vilket jag, av någon anledning, trodde skulle vara mycket större.
Därefter tog vi till metron till Shepherd's Bush för att besöka köpcentret Westfield. Där fanns lite av allting, mycket märkesbutiker som man kände sig fattig bara genom att gå förbi men också H&M och andra budgetkedjor. Efter att ha virrat vi omkring i åtminstone en timme sökandes efter Burger King gick vi på bio, och bestämde oss för att se Tim Burtons nya animerade film Frankenweenie. Filmen var så awesome en film av Tim Burton kan bli, och ännu roligare var det ju att se den efter att vi kom ihåg att den inte kommer ha premiär i Finland förrän nästa år, om den ens kommer hit!

Will you let me tear your heart apart?

2012-11-03 10:27:16
 
Mitt förhållande med bandet HIM började i hat. Jag var kanske runt nio år då min storasyster envisades med att lyssna på dem dygnet runt när allt jag ville lyssna på var Shakira. Jag uttryckte till och med mitt hat i min dagbok, där jag skrev om hur ful Ville Valo var i sitt jättelånga hår. Dock dröjde det inte så länge innan hjärntvättningen var komplett och även jag började lyssna på bandet. Detta var alltså innan jag ens förstod vad Ville Valo med sin djupa röst sjöng om. Ju äldre jag blev desto mer började jag förstå låttexternas innehåll och desto mer förälskad blev jag i den musik dessa fem finska män delade med sig av. Jag har hur länge som helst velat se dem och lika länge varit arg på dem eftersom de under de senaste åren till största del har hållit sig i USA och inte spelat desto mer i Finland.
Men nu, nu så kommer de spela i Åbo på annandag jul, och jag kommer vara där med min storasyster och se dem live för allra första gången! Senaste gången de spelade i Åbo var för tio år sedan, och det var också då min storasyster, som för så länge sen introducerade detta band till mig, såg dem för första gången. Biljetterna var slutsålda efter bara några minuter, och jag är så otroligt lycklig att jag lyckades få tag på två stycken.
 
Dock har jag inte tid att fira detta faktum så mycket jag skulle vilja eftersom jag för tillfället nästan drunknar i studier. Min del två av London kommer komma upp när jag har tid, förhoppningsvis snart.

RSS 2.0