Follow on Bloglovin

Old days are fine but are left so far behind.

2012-09-24 19:52:00
Var in till stan idag och införskaffade Green Days nyaste album ¡Uno!, första skivan av tre som ska släppas ända fram till januari. Hade helt missat att den släpptes redan förra veckan här i Finland när den släpps denna vecka i de flesta andra länder. Men nåja, nu har jag den i alla fall, och jag är så glad! Var nära att falla för frestelsen och lyssna på Spotify förrän jag hade skivan, men lyckades motstå!

Har bara hunnit lyssna igenom den en hel gång redan så kan inte ge någon väldigt utläggande recension, och eftersom Green Day praktiskt taget har skitit ut singlar de senaste månaderna så har jag hört en hel del av låtarna redan. Men efter bara en lyssning kan jag lugnt konstatera att Green Day har hittat tillbaka till sina rötter utan att för den delen tappa sitt nuvarande sound. Den här skivan är bra mycket roligare än American Idiot och 21st Century Breakdown, men så har ju Green Day beskrivit ¡Uno! som förfesten medan ¡Dos! är själva festen och ¡Tré! är bakfyllan. Eller något åt det hållet i alla fall.
 
Nu ska jag hoppa i duschen och sen blir det väl snart sovdags. Imorgon är det endast engelska som står på schemat från 8-10. Och hey, en ny säsong av How I Met Your Mother drar igång imorgon också, wihoo!

Kommentarer
Postat av: vanessaljungdahl.blogg.se

Måste ta och lyssna på den! Älskar amarican idiot ! :D

Svar: Ja, det tycker jag definitivt du ska göra! :D
keepmeinsane.blogg.se

2012-09-27 - 09:18:43
URL: http://vanessaljungdahl.blogg.se/
Postat av: ebba

Så himla bra skiva!! :D

Svar: Den är helt sjukt bra. Har typ inte lyssnat på annat sen jag fick den i mina händer och den blir bara bättre för varje lyssning :D
keepmeinsane.blogg.se

2012-09-28 - 13:21:34
URL: http://wstrbrg.blogg.se/
Postat av: MADDISENJ

green day är så jäkla bra

Svar: Ja, visst är dom, helt underbara!
keepmeinsane.blogg.se

2012-09-28 - 16:26:50
URL: http://maddisenj.se
Postat av: elle

Önskar dej en grym helg! :D

Svar: Tack, hoppas du har haft en grym helg!
keepmeinsane.blogg.se

2012-09-28 - 22:21:42
URL: http://nattstad.se/elle.h

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0