Follow on Bloglovin

Bye bye studieliv!

2013-08-06 21:02:48
 
Jag kanske inte har nämnt det här i bloggen, men jag kommer ta ett uppehåll i studierna. Jag kom alltså inte in på fotografutbildningen i Novia, och jag har märkt att teologi inte är någonting jag vill syssla med resten av mitt liv. Därför tänker jag helt enkelt ta en paus på obestämd tid och fundera lite över vad jag ska studera till näst.
 
"Men Linda", hör jag er utbrista, "du kan ju inte bara gå omkring och slöa hemma. Du måste skaffa ett jobb!" Ett jobb, säger ni? Men nu är det faktiskt så, mina vänner, att jag har lyckats landa en vikarietjänst på ett dagis i Åbo. Jag kommer alltså bli dagistant! Jag har aldrig jobbat med barn förut, men hur svårt kan det vara? Right?! RIGHT?!!
 
Skämt åsido så känns det riktigt konstigt att veta att jag inte kommer återvända till studierna i höst. Efter att ha studerat basically nonstop i fjorton år är det liksom det enda jag vet hur man gör. Nu när jag ska börja arbeta känns det nästan för vuxet (speciellt eftersom jag befinner mig på en sjuårings mentala nivå). Men på samma gång känns det också skönt att veta att min fritid verkligen är fritid, utan någon slags stress eller ångest för att jag egentligen borde studera istället för att spela Skyrim eller se om The Walking Dead för tiotusende gången.
 
Nåja, så nu vet ni det. Ett inlägg om Muses konsert för lite mindre än två veckor sen kommer komma upp här snart. (spoiler alert: IT WAS FLIPPIN' AWESOME!)

Kommentarer
Postat av: jessica p

välkommen till arbetslivet! haha, de enda ja tänker på e ungar, non-stop baciller å magsjukor, but u know me ;D Lycka till :D

Svar: Haha, ja förstås e ju de en liten bisak, men ja e nog mest glad att ja ha fått ett jobb ja ;) Tack tack :D
keepmeinsane.blogg.se

2013-08-06 - 23:07:09
Postat av: Hanna

Tack och lov att du iallafall stannar i åbo, fast jag nu int ser dig varje dag som förr, jag sku få Linda-abstinens annars!! :D
O ja hoppas att vi tar lunch/filmkväll/whatever nu som då :P

Svar: Joo, jag e nog glad att ja får stanna i Åbo :D Joo, såklart vi måst träffas, så ofta vi hinner bara :)
keepmeinsane.blogg.se

2013-08-07 - 19:31:53
URL: http://hannushanna.blogspot.fi/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0