Follow on Bloglovin

My bitter heart is pumping oil into my veins.

2013-01-22 17:11:00
 
Såhär ser min kväll ut, fylld till bredden och lite över med studier. En pedagogikkurs som vanligtvis tar upp sex föreläsningar av elevernas tid uppe i Vasa har pressats ihop och blivit två dagar på sammanlagt ungefär tio timmar för lärarstuderande här i Åbo. Hemuppgiften till nästa gång var bland annat att ta reda på fakta om autism och Aspergers syndrom, så det är vad jag är fullt sysselsatt med just nu. Ska ändå försöka hinna med ett träningspass här hemma senare i kväll, för ja, jag var en av dem som på nyårsnatten med champagneglaset i näven dyrt och heligt lovade att i år är året som de ska få magrutor. Det började bra, men sedan fastnade en förkylning på mig och jag blev inte ordentligt frisk förrän förra veckan. Men nu så. Kanske.
 
Idag är för övrigt ingen toppendag alls, och jag vet inte ens varför. Känner mig så less på allting helt enkelt. Hoppas det är bättre imorgon.

We survive this by pulling together, not apart.

2013-01-16 15:57:14
Den senaste veckan eller så har tillbringats i sittande ställning med ögonen som fastlimmade på TV-serien The Walking Dead. Jag har spelat spelet Telltale Games gav ut, läst några av böckerna men började inte se på serien förrän i december. Jag såg ett avsnitt här och där, men någonstans i säsong två sögs jag in totalt och rätt som det var hade jag sett alla avsnitt som har släppts. Nu är det lite mindre än en månad tills nästa avsnitt i säsong tre släpps, och jag blir mer och mer besatt av den här fantastiska serien för varje dag som går. Det enda negativa är att de karaktärer man gillar i slutändan troligtvis kommer dö, eftersom serien ju ändå utspelar sig i en apokalyptisk värld där människor en efter en får se sig besegrade.
Om man bortser från detta så är serien sjuktjävlarövawesome (that's a word!) och är totalt värd att lägga ner all sin fritid på i några dagar. Den har nu stolt fått inta sin plats bredvid mina andra favoriter då det kommer till TV-serier och kommer säkert också stanna där ett bra tag.

Yeah I'm a selfish bastard but at least I'm not alone.

2013-01-07 20:30:00
Ett av mina nyårslöften för detta år var att jag skulle börja fotografera mer, så jag försöker komma igång med en rivstart. Ovan ser ni resultatet då min tidning och objektiv fick agera modeller.
 
Andra delen av läsåret skulle sparkas igång för mig idag då det stod filosofi på schemat, men då jag kommer fram, efter att ha klätt på mig (!!!) och trotsat halkan och kylan, är föreläsningen inställd. Kul. Men jag träffade åtminstone på en kompis som också var på väg till filosofin och sedan en till bekant när jag besökta universitetsbiblioteket, så det var väl inte en helt onödig företeelse ändå.

RSS 2.0