Follow on Bloglovin

We survive this by pulling together, not apart.

2013-01-16 15:57:14
Den senaste veckan eller så har tillbringats i sittande ställning med ögonen som fastlimmade på TV-serien The Walking Dead. Jag har spelat spelet Telltale Games gav ut, läst några av böckerna men började inte se på serien förrän i december. Jag såg ett avsnitt här och där, men någonstans i säsong två sögs jag in totalt och rätt som det var hade jag sett alla avsnitt som har släppts. Nu är det lite mindre än en månad tills nästa avsnitt i säsong tre släpps, och jag blir mer och mer besatt av den här fantastiska serien för varje dag som går. Det enda negativa är att de karaktärer man gillar i slutändan troligtvis kommer dö, eftersom serien ju ändå utspelar sig i en apokalyptisk värld där människor en efter en får se sig besegrade.
Om man bortser från detta så är serien sjuktjävlarövawesome (that's a word!) och är totalt värd att lägga ner all sin fritid på i några dagar. Den har nu stolt fått inta sin plats bredvid mina andra favoriter då det kommer till TV-serier och kommer säkert också stanna där ett bra tag.

Kommentarer
Postat av: Lina Tsutsumi - Just a simple girl who likes music

Haha herrgud vad rädd jag blev först när första bilden dök upp! Jag är nämligen livrädd för zombies..haha (:

Svar: Haha, oj förlåt! Hoppas du inte blev alltför traumatiserad ;)
keepmeinsane.blogg.se

2013-01-24 - 20:59:32
URL: http://linatsutsumi.com
Postat av: Lina Tsutsumi

Haha nej det är lugnt, blev bara lite förvånad över att det var en sådan stor bild som dök upp. Jag satt nämligen väldigt nära skärmen haha (:
Vad lyssnar du på för musik förresten?

Svar: Jadu, jag lyssnar på en hel del musik, ganska mycket blandat faktiskt när jag tänker på det. Blir nog en del pop (speciellt sånger från Glee brukar spelas i lägenheten), men är nog en rockälskare i grunden ändå. Green Day är mitt favoritband, just nu lyssnar jag även mycket på Muse och 30 Seconds To Mars. HIM har även varit en stor favorit i många, många år. Själv då, vad för musik gillar du? :)
keepmeinsane.blogg.se

2013-01-25 - 05:27:42
URL: http://linatsutsumi.com
Postat av: Lina Tsutsumi

Jag gillar nog det mesta. Mest inne på gammal hårdrock som typ Black Sabbath, Jimi Hendrix osv, men kan även gilla elektronisk musik som Björk. Och just nu är jag inne i en period där jag lyssnar på grunge som Alice in Chains osv.
Men jag är faktiskt ett stort fan av Muse, var och såg dem för länge sedan när de spelade på Hovet i Stockholm. Riktigt bra!

Svar: Oh ja, gammal hårdrock är ju helt underbar att lyssna på emellanåt. Jag gillar Björk, har lyssnat lite på henne, men beundrar henne kanske mest för att hon är så speciell och helt verkar köra sin egen grej.Jag såg Muse för första gången i december, blev helt totalförälskad och köpte biljett till deras konsert nästa sommar då de släpptes fyra dagar senare, haha. Nu behöver jag bara få med någon att se Green Day och 30 Seconds to Mars som också spelar Helsingfors i sommar, sen är min sommar komplett :)
keepmeinsane.blogg.se

2013-01-28 - 14:04:56
URL: http://linatsutsumi.com
Postat av: Pelle

Fan, jag hatar att jag kom av mig i The Walking Dead. För jag tyckte det var grymt! Måste återuppta skiten asap.

Svar: Den är så sjukt awesome att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Andra halvan av säsong tre har precis börjat, kanske passande att återuppta tittandet igen? :P
keepmeinsane.blogg.se

2013-02-10 - 19:18:46
URL: http://pellespersonliga.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0