Follow on Bloglovin

Doctor? Doctor Who?

2013-05-14 12:41:00
 
It's happened again. Jag får nu som då såna där ryck där jag blir helt besatt av en TV-serie, där jag tweetar tvångsmässigt om den, drömmer om den, hör ljudeffekter från den och tror att jag ser karaktärer från den i ögonvrån. Denna gång är det Doctor Who (den nya versionen) det handlar om. Jag höll mig länge borta från den eftersom jag inte trodde att sci-fi och aliens var min grej, but as it turns out, it is! Speciellt om man kombinerar det med tidsresor, en lustig utomjording som ser ut som en snygg brittisk man och lavinartade mängder av känslor som ibland ger ditt hjärta en rak högerkrok. Jag har fyra avsnitt kvar att se innan sjunde säsongens sista avsnitt sänds i söndag, och sedan vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till med mitt liv. Se om allting?

Kommentarer
Postat av: BelleBoo

Vet hur det känns att fastna i en serie så. Det är ju helt galet hur man blir! Jag såg hela första säsongen av Pretty Little Liars på en natt, gick och la mig kl 9 på morgonen. Tror du jag drömde konstigt eller? Gah. Och nu måste jag vänta tills i Juni någon gång på säsong 4 (tror jag det är?)

Låter inte som en serie i min smak heller, men kanske kan vara det då om du gillar den fast du inte trodde det :).

Svar: Haha, åh, jag känner så bra igen mig. Sen suger det verkligen att vara tvungen att vänta på nya avsnitt när man har varit van att kunna se hur många som helst efter varandra. Ja, du kan ju ge den en chans, tror dock definitivt att man måste vara en viss typ, eller vad man nu ska säga, för att gilla den, som sagt är det ganska mycket aliens och övernaturliga grejer. Men ja, som sagt så trodde ju inte jag heller att jag skulle gilla den så :)
keepmeinsane.blogg.se

2013-05-15 - 14:34:48
URL: http://belleboo.blogg.se
Postat av: Emelie

Bilden ser spännande ut! Vad handlar den om? :)

Svar: Kortfattat så handlar serien om en tidsresande utomjording som reser omkring i en blå, gammaldags "police box" tillsammans med sina följeslagare och räddar världen från elaka utomjordingar. Det låter konstigt och det är det nog också, men det är så otroligt bra :)
keepmeinsane.blogg.se

2013-05-18 - 01:53:12
URL: http://nattstad.se/bymelli
Postat av: Le Carrot drama Anna

Holy hippogriff du ser också på Doctor Who!
*försöker att artikulera rätt*
Men jaa, det var en överraskning, men samtidigt inte. :D Hursomhelst jag följer också Doctor Who och är helt som besatt av det och precis som du skrev ovan, så är inte ailiens och Sci-fi min grejj heller. Men den har något brittiskt, humor, känslor, touch i sig som gör att jag inte kan sluta titta. XD
Hhuhu, men jaa kul att du också ser på det. ^^
Tummen upp och hejj det var länge sen sist ja tala/skrev med dig~ XD
- old classmate Anna/föredetta Anchikun or whatevs nickname I have. XD

Svar: Men hejsan, ja, verkligen länge sen vi har pratats vid :DHaha, som jag skrev trodde jag ju inte att det skulle vara en serie jag skulle fastna i, men sen så gick det ju som det gick ;) Ja, det måste nog vara nåt med det där brittiska, och sen att det ju int heller alltid handlar i huvudsak om aliens fastän de är stor del av storyn, utan att det ju även behandlar känslor, moral och etik och sånt också :D Men nu har jag sett slut säsong sju och vet inte riktigt hur jag ska kunna fortsätta med mitt vanliga liv längre :(
Jättefina konstverk på din tumblr-blogg förresten :)
keepmeinsane.blogg.se

2013-05-19 - 14:54:31
URL: http://paper-giraffe.tumblr.com/
Postat av: BelleBoo

Sv; Fantasy älskar jag ju, så det övernaturliga gillas. Aliens, not so much faktiskt :).

2013-05-20 - 13:38:33
URL: http://belleboo.blogg.se
Postat av: Cassandra Lagermark

jag vet precis hur du känner dig! En helt HALVÅR innan nästa episode kommer ut! D:
Doctor Who är typ bästa serien jag sett! :D

Svar: Ja, den är så sjukt bra, har precis börjat se om från första säsongen! :D Vet inte om du har läst den stora nyheten angående seriens kommande säsong så ska inte förstöra ifall du är lyckligt ovetande ännu, men om du har så vet du varför jag skriver "NEEEEEJ, jag vill inte!!!"
keepmeinsane.blogg.se

2013-05-27 - 12:18:20
URL: http://chai.webblogg.se/
Postat av: Koffe

Har aldrig sätt ett enda Docktor Who avsnitt, någonsin! Är det för sent för mig att börja? Issåfall ska jag se på den gamla serien eller den nya?

Svar: Det är aldrig för sent för att börja se på Doctor Who! :D Jag började se på den nya serien och har sett något enstaka avsnitt av den gamla. Det kan hända att den nyare serien är lite lättare att komma in i eftersom den endast har sju säsonger än så länge medan den gamla serien har typ tjugosex... Men det gör man som man vill :)
keepmeinsane.blogg.se

2013-12-13 - 18:09:48
URL: http://fotokoffe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0