Follow on Bloglovin

Ju dåunt nåu jår bjudiful.

2013-05-25 11:43:39
 
Inatt drömde jag att typ alla medlemmar i One Direction var förälskade i mig och gav mig presenter. Jag gillar inte ens One Direction???!??!
 
Fun fact: jag trodde jättelänge att One Direction var något slags tribute band till TV-serien Glee och sångklubben i den som heter New Directions. Alltså att de gjorde covers av Glee-låtar, som i sin tur ju är covers av andra artisters låtar. Jag har aldrig varit så hemskt smart.

Kommentarer
Postat av: Carrot Anna

Sv: Ahaha, exakt som du säger. Ojojoj det är så mycket känslor man får ta hand om efter säsongerna.xD Också måste jag medge att jag har kaverin som är besatta av DW och har därmed släpat mig in i showen. XD vilket jag tackar dem enormt för~. Och måste tillägga ännu om du har varit till den där brittiska butiken i åbo, i Hansa vid kultatalo avdelningen? De säljer en hel del Doctor Who grejjer och t.o.m. DVD med äldre avsnitt. Härlig butik. Och jag tackar så mycket :D. jag går för tillfälle i Jakobstad på bildkonst programmet i Novia XD så än har man mycket att lära, vilekt e kul :D Hursom helst, hur är det med dig nuförtiden? :D

Svar: Haha, jag försöker få Fanny att se på Doctor Who men hon är helt inne i Supernatural för tillfället så det finns ingen chans att komma åt henne när hon befinner sig i den bubblan. Har dock inte gett upp ännu! Har du förresten läst den stora (sorgliga) nyheten om åttonde säsongen? :(( Oj, finns det nån sån butik? Jag måst kolla upp den asap, int bara för Dr. Who, utan också för att den är brittisk! :D Jo, ja ha hört att du befinner dig där, jag e faktiskt för tillfälle själv i Jakobstad, blev precis klar med urvalsprovet till fotolinjen i Novia som ja ha sökt in till. Så om allt vill sig väl så finns jag också i Jakobstad i höst, kanske vi måst ta nåt Doctor Who-maraton eller nåt isf :D Annars är det helt okej, började jobba förra veckan, ska på festival och se bl.a. Green Day (!!!) och 30 Seconds to Mars om några veckor, och sen på Muse i slutet av juli så värre sku man ju kunna ha de :) Själv då, har du någå sommarplaner?
keepmeinsane.blogg.se

2013-05-30 - 13:35:31
URL: http://paper-giraffe.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0