Follow on Bloglovin

Världhistoriens gulligaste videoklipp.

2014-02-20 23:09:00
Ville bara tipsa om världshistoriens kanske bästa videoklipp som alla kan se på precis nu, ja, just nu, för det är inte ens en halv minut långt och jag svär att er dag kommer vara lite bättre efter att ni har sett det. Jag har sett det x antal gånger under mina år tillbringade på internet, och är alltid lika nära att börja böla när jag ser det. DET ÄR SÅ ÄCKLIGT GULLIGT ATT JAG INTE ENS VET VART JAG SKA TA VÄGEN!!!1 Ni kan tacka mig för denna livsförändrande upplevelse här nedanför i kommentarsfältet.

Storstädning.

2014-02-09 21:25:45
 
Look how tidy it is, LOOK! Och ja, jag har en Torchwood-bakgrundsbild. Nördpoäng till mig.
 
Idag har jag haft en riktig storstädning. Ja, i min dator alltså. Åtminstone 100 GB lyckades jag skrapa bort från datorn på något sätt eller vis, så nu finns det massor med rum att fylla igen. Det känns så himla bra, som om hela mitt liv liksom har blivit lite uppstädat och bättre. Tills vardagen börjar imorgon igen och jag återigen är lika vilsen och inte vet vad jag ska ta mig till med mitt liv, hahahahHAHAHA.
 
(long pause)
 
Ja, annars då? Not much, to be honest. Jag har tillbringat i stort sett hela min helg med att hosta, harkla och snora i soffan med extramaterial från Doctor Who på TV:n framför mig. Jag fyller nämligen år i nästa månad, och som en tidig födelsedagspresent av mamma och pappa fick jag ett box set med fyra första säsongerna, inklusive en hel drös med extramaterial. Jag kan höra ännu mer nördpoäng ramla in.
 
 

RSS 2.0