Follow on Bloglovin

In a hole in the ground there lived a hobbit.

2014-01-03 20:12:00
 
Hejsan svejsan, och gott nytt år! Är det bara jag som ännu har svårt med det här pratet om 2014? Jag tycker inte det är riktigt okej att 2013 är slut redan. Det känns ju som om det precis började och man ännu skrattade åt dem som trodde att jorden skulle gå under i slutet av 2012. Ah, good times.
 
Fastän jag har haft svårt att hålla reda på veckodagarna nu när jag har haft julledigt, så är jag nästan säker på att det är fredag idag. Jag och lillasyster passade på att gå på bio och se The Hobbit: Desolation of Smaug igen, och fasingen, den var faktiskt bättre nu när jag såg den andra gången. I och för sig kan det ha att göra med att jag faktiskt gick på WC den här gången istället för att hela den sista timmen önska att filmen skulle vara slut så att jag kunde lätta på trycket. Varför ska det vara så skämmigt att besöka WC:n medan man är på bio förresten? Har det något med den finska mentaliteten att göra? Eller så är det bara jag som tycker det är pinsamt och ingen annan har reflekterat över det alls.
 
Nu sitter jag hursomhelst och lyssnar på soundtracket till filmen och läser om boken. Jag läste den när jag gick i typ sjunde klass, och jag vet att jag gillade den, men kommer egentligen inte ihåg något som hände i den, vilket ju är lite förargligt. 
 
Nåja, hoppas ni får en trevlig helg. Nästa blogginlägg kommer troligtvis i februari om jag känner mig själv rätt. Hejs!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0