Follow on Bloglovin

Eller bara Linda.

2015-02-23 19:55:00
Jag har länge känt att min blogginspiration inte varit på topp, vilket säkerligen har märkts på min allt mer ofrekventa uppdatering. Det har känts som om den här bloggen har hållit mig tillbaka på något sätt, som om den inte symboliserar mig längre.
 
Det är därför med vemodigt hjärta jag nu säger adjö till denna blogg som jag har haft i snart sex år, och säger hej hallå till min nya blogg:
 
http://ellerbaralinda.blogspot.com
 
Blogger har visat sig vara både användarvänligare och trevligare att använda än blogg.se (åtminstone hittills). Jag känner att där kan jag utvecklas som bloggare och skribent på ett annat sätt än vad jag har kunnat här, jag kan börja på ett nytt blad helt enkelt. Den här bloggen kommer dock få stanna kvar, för jag tycker om att gå tillbaka och titta vad jag har skrivit (fastän det kan leda till massiva cringe attacks ibland).
 
Om jag har någon följare på den här bloggen hoppas jag att ni hänger med till min nya blogg, kommer försöka uppdatera aningen oftare än typ sju gånger i året där. Om ni däremot känner att ni har fått nog av mig så är det väl bara att säga hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0